2 A new life


Kan man börja dagen bättre?!
29/11/2008, 10:40
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, tankar | Etiketter: , , , , , ,

Imorse sov barnen och jag länge, till 09.30. Men det var inte konstigt eftersom barnen inte kom i säng förens vid 22.30 igår. Barnen kom in till mig imorse och vi gosade alla tre i sängen, vi pussade så där mjukt på varandras ryggar, killade mjukt på varandra och gosade. En bättre start på dagen kan man ju inte få.
Idag ska vi åka och handla toalettpapper, vill inte få stopp som Kacka skrev 🙂 Vi ska även åka till Joakim och tända massa ljus.

Igårkväll när barnen somnat och jag låg och slötittade på tv kände jag hur jag fick tungt att andas, ångesten och paniken kom smygande. Jag kan inte säga vad det var som utlöste det hela men det blev värre och värre. Jag försökte andas lugnt, slå bort tankarna, blunda, koncetrera mig på tvn. Tillslut var jag så trött och arg på paniken att jag ville sova. Då kom jag på att min nalle som jag fick av min mormor när jag var 6år låg i källaren, den nallen har varit min bästa vän i alla år och den har alltid gett mig trygghet. Den hängde med i tonåren när jag flyttade runt 🙂 Så jag gick ner och hämtade honom och inatt har han sovit nära mig, kan ni tro…. Jag har sovit som en gris, utan svettningar, panik, svårt att andas och utan tablett. Så from. är nallens plats bredvid mig i sängen!


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

nallar är bra för alla åldrar 🙂

Kommentar av Stensland

Härligt med sov morgon =)

Har inte vart här och stampat på ett tag nu. Mkt i mitt liv men jag tänkter på er.

Hoppas ni får en fin lördag.

Har något till dig inne hos mig.

Kram Linda

Kommentar av Linda

Hejsan, du har fått en utmärkelse på min blogg…KRAM

Kommentar av Maud

Va mysigt det låter… jag sov till tio vaknade av att min bebis som blev 1 mån igår låg och titta på mig med jätte stora ögon….. så söt…

Nu har jag mycket att läsa igen har varit bortrest och nu har landat hemma och det är en bitterljuv känsla, skönt att va hemma men samtidigt så längtar jag tillbacks till min syster. ja sånt är livet…..

vart glad när jag såg att du varit in på min sida och skrivit….

Hoppas du mår oki utöver din sorg, du har säkert hört det förut men sorgen har sin gilla gång och att stänga in den är inte bra låt den komma dom som inte kan med det är inte mycket att spara på..

Kram på er alla tre //zz Cecilia

Kommentar av zitazoo

Alla sätt är bra utom de dåliga! Tur att du hade nallen kvar 🙂
Ha det gott så gott det går. Kram Susanne.

Kommentar av Susanne
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: