2 A new life


Den nakna sanningen

Igår när vi var i badhuset och duschade efter allt bad kom Plingelas syster in med sin lilla nyfödda bebis. Hennes döttrar skulle på simskola så de skulle ha en helkväll i simhallen. Hon kom från ett annat omklädningsrum vilket betydde att hon var tvungen att gå genom duscharna för att komma ut till badet.
Vi känner inte varandra så jättebra utan det är ju via Plingela vi träffats. Men vi hälsade och pratade lite som man brukar. Då slog det mig, ja slår här helt naken! Jag stog verkligen och tvålade både barnen och mig så naknare än så kunde jag inte bli. Kändes nästan som att vi stog i mitt badrum och pratade, medans jag duschade.  Jag försökte tänka på annat, jag är inte naken, jag är inte naken… Det är ju normalt att man ser andra nakna tjejer i badhuset, men denna gången var det bara jag som var naken.
Vi pratade i några minuter och jag försökte känna mig så avslappnad jag bara kunde. 🙂

dusch

Den nakna sanningen 🙂


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Usch sånt är läskigt, speciellt när man kommer på det bara ”så där”

Kommentar av Sandra

Det är ugefär som när man råkar hamna på samma träningspass som en arbetskollega. Då tycker jag det känns konstig, att se denne naken….vet inte varför…men så känns det. och det gör det även om jag också naturligtvis är naken, i duschen då då…;)

Kommentar av Chrissan

Ja det kan bli lite lustigt när man inser att man står naken framför någon som man i vanliga fall inte skulle visa sig naken för. Kom själv på mig med att tänka tanken när jag va på badhuset sist. ha en bra dag

Kommentar av Helen

I bland kan det kännas exakt precis just så!

Kommentar av Kajsa

Hej!
Tack för igår! Tänk att Gustav ska börja i förskoleklass. Det var roligt att han ser fram mot det. Nya kompisar,bra pedagogik, roliga lekar och utflykter och lite allvar i samlingen som leder till att så småningom klara av att sitta i skolbänken en stund i Ettan. Spännande!
Tur att det fanns ett ”brev ” till Natalie också! De var otroligt positiva och duktiga på badhuset. Vi var ju lite trötta. Tur att det inte märktes!
Det är öppen gård på Dövestad på lördag med slädtur om det blir snö och serveringen är öppen. Vi kan väl återkomma. Ev. tar vi en tur till M-ås och tittar på handfat. Vi har beställt golv och tapeter idag.
Kram Carina Krama våra två!

Kommentar av Carina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: