2 A new life


The Law Of Attraction

The Law Of Attraction är lagen vi skapar våra liv ifrån. Oavsett om vi inser det verkar attrationenslag hela tiden. Om man inte vet vad laget är kanske man inte skapar sig det liv man vill ha.
Attrationenslag säger att lika dras till lika. Det gör att vi attraherar det vi vill ha i vårat liv, baserat på våra tankar och känslor.
Man kan säga att livet och The Law Of Attraction (TLA) fungerar som beställningar du gör. Beställerdu mat på en restaurang förväntar du dig att maten ska serveras på det sättet du tänkt. Medvetet och omedvetet sämder vi ut beställningar i universum. Det är tex en beställning att säga ”Jag får aldrig ett bra förhållande, jag för aldrig något nytt jobb, jag är för tjock”. Det är en beställning!

Vi skapar våra omständigheter utifrån de val vi gör och valen vi gör understöds av våra tankar. Så man kan säga att våra tankar är det mäktigaste vi har. Våra tankar och de bilder vi målar upp, de saker vi fokuserar på och uppmärksammar (de böcker och tidningar vi läser), allt påverkar hur vi mår. Våra tankar skickar ut en våg i universum. Allt som vibrerar på samma nivå som våra tankar attraheras in i vårt liv.
Så om man har ett mål eller en vision och koncentrerar oss på det, snarare än hur det är just nu…. ”jag har så dåligt med pengar, jag är tjock mm” Vi koncentrerar oss oss ofta på hur det är just nu istället för att tänka på vad vi vill. Ju mer vi tänker på och talar om det, desto mer attraherar man det.
Det finns en lag som säger att det man uppmärksammar växer. Det tror jag verkligen är sant.

Det som är underbart med TLA är att en människa kan själv skapa känslan av tacksamhet, kärlek, frid harmoni och då matchar universum den känslan. Så attd et som strömmar in i ens liv matchar ens känslor. Vilket betyder att alla kan figöra sig från att vara offer och börja ta kontroll över sina egna livsöden.
Mitt favorit citat är detta, ”Inget nytt kan komma in i ditt liv fören man börjar visa tacksamhet”. Det stämmer verkligen så himla bra. För att ge er något exempel kan man säga så här. Säg att du är skild och du är arg och bitter på din ex man/fru. Du vill gärna träffa en nya partner, emn eftersom du tänker på exet och är negativ kan ingen ny partner komma in i ditt liv, för det finns ingen plats. Om du istället är tacksam för den erfarenheten du fått, släpper exet och är tacksam för det du har så kommer universum att matcha det och du kan hitta din partner.
När vi tampas med tex vikt, familjen, vännerna, ekonomin… Istället för att vilja förändra det, ska du  ta vara på det som finns. Hitta på det som fungerar, hitta det som stärker dig. Allt. Då skapar du rum/plats för att det ska bli bättre. När vi vill ha det bättre tänker vi ofta på hur dåligt allt är nu. Försök istället att vara tacksam för det du har.

 

 

All text på denna sida är copyright Carolina M/2anewlife


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej!
Hittade dig via Blogtoplist. Måste säga att du är fantastiskt stark. Jag vet att många får en inre styrka genom att studera universums lagar. TLA är bara en av dem. Är själv en beundrare av Bob Proctor och har under 2 år gått träningar men honom.
Jag antar att du både läst boken och sett filmen ”The Secret” av Rhonda Byrnes
Har många bra tips, om du vill.

Kram o sköt om er

Kommentar av Catarina

Hej
Jag ville börja med några vackra ord till dig men fick inte till något som skulle låta bra, så det får ev. komma senare :o)
Jag är också helt uppslukad av Attraktionslagen och dess effekter. Läste att du ville bli coach. Jag har själv slagit in på den banan och coachar med attraktionslagen som grund. Kanske något även för dig? Om du vill kan du gå in på företagets hemsida http://www.livskontroll.se så får du se hur vi tänker och gör.
Varma goa hälsningar

Kommentar av Kerstin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: