2 A new life


levaGALAN2009!
17/08/2009, 17:54
Filed under: Bilder, Familj, Tävlingar | Etiketter: ,

LevagalanLogoVITGUL

ETT FYVERKERI AV INSPIRATION –
EN FESTKVÄLL FÖR EN BÄTTRE VÄRLD!

Levagalan kommer att arrangeras på Berns i Stockholm den 6 november 2009. Det blir en festkväll med underhållning, tre rätters middag och ett fantastiskt fyrverkeri av inspiration.

Under kvällen kommer Levas lista över Årets 100 inspiratörer att offentliggöras och du får ta del av guldkorn med inspiration från dessa fantastiska personligheter, talare, tänkare och förebilder.

Vi kommer också att dela ut Leva bättrepriset för hälsa och hållbar utveckling. Kvällen kommer att innehålla massor av aha-upplevelser, överraskningar och sensationer för alla sinnen!

Årets 100 inspiratörer
Varje år utser tidningen Leva årets 100 inspiratörer, människor som har gjort världen lite bättre under det gångna året – genom passion, klokskap, mod, empati, engagemang eller energi och kraft.

Leva Bättre-priset
Leva Bättre-priset är instiftat för att uppmärksamma de goda exemplen, de hoppingivande intiativen, det hållbara ledarskapet. Ja – alla de som verkar för en mer hållbar livsstil för både människor och miljö. I år korar vi Leva Bättre-vinnare i följande kategorier:

Årets eldsjäl En enskild person med engagemang och passion
Årets blåslampa Organisation, företag eller enskild person som väcker debatt.
Årets överraskning Organisation, företag eller enskild person som har genomfört en stor förändring eller utveckling. Eller en nykomling eller förnyare.
Årets medvetna val En väl genomförd företagsfilosofi, en organisation som gör skillnad, en produkt som verkligen gör världen bättre.

Vill du Nominera något eller några till Levagalan så klicka på denna länken; http://www.leva.nu/Nominera.html


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej där.

Hoppas du läser detta. jag har inte prioriterat och få igång en nya blogg. idag hamnade jag på en av mina administrations sidor och hittade en kommentar ifrån dig. Tror jag 🙂
Roligt att du läst i min blogg och jag hoppas att du skriver då och då i din trots allt. Man behöver ju inte skriva dagligen, det ska vara roligt inte ett måste.
Kram till dig vem du nu är och jag lägger din i favoriter.

Kommentar av evakerstin

hejsan har nu suttit och läst din blogg en stund , du skriver väldigt bra, kommer återkomma igen garanterat 🙂 ha nu en underbar dag mvh den galna mamman

Kommentar av den galna mamman

Hoppas allt är väl med er! Nu har jag en tävling i samarbete med Petrified in pink om årets bästa mammablogg. Var gärna med och tävla! =) VInsten är 500 kr i deras webbshop! Någon har redan nominerat dig, vill du att fler ska göra det så uppmana gärna dina läsare! Läs mer om tävlingen på min blogg! Lycka till! ♥ Kram/ Diana

Kommentar av Diana ♥
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: