2 A new life


Skoldag!
01/06/2009, 12:05
Filed under: Barnen, Bilder, djur, Familj, hund, kärlek, Valp

Gårdagen var helt underbar, JS och jag vaknade vid 06 (fast det var ju lite onödigt tidigt när man är ledig…), vi gick upp och drack kaffe i lugn och ro utan barn. Sedan åkte vi med JS på några skoningar som han hade. Träffade trevliga kunder och fick riktigt gott fika. Baccus miljötränas för fullt och är nu van vid hästar, åka bil, höga ljud, andra ljud mm.

IMG_8296
Gustav vid ugnen som är redo för att värma hästskor.

IMG_8301
Hovslagarn JS städar lite i stallet.

IMG_8303
Meggie får lite god avklippt hov av husse.

IMG_8304
JS sliter i värmen.

IMG_8308
Gustav leker cowboy.

IMG_8310
Natta och Meggie söker skugga bakom nya ”familjebilen”.

IMG_8313
Coola Meggie ligger helt avslappnad i stallgången medans husse skor.

IMG_8315
Baccus har hittat skugga under husses bil.

Idag har Gustav och jag varit i skolan och hälsat på. Det var verkligen fina lokaler och det varkar vara både en bra fröken och en bra klass. Gustav tyckte det var jobbigt i början när alla barnen skulle sitta i en ring och sjunga medans alla föräldrar kollade på, så då blev han ledsen och satt i mitt knä. Men annars gick det jättebra och jag tror Gustav kommer få det bra i skolan. Fritidset var dock ingen höjdare, gamla fula baracker som var slitna inne var verkligen inte roliga att kolla på. Gustav lekte och hade kul men barn ser ju inte sånt som vi vuxna.


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Gott att läsa att du har det ganska bra =)
Önskar dig och hela din familj en underbar sommar med mycket utflykter och en massa mys… Kom ihåg att ibland kan det bli utflykt även i de närmaste omgivningarna… bara man har rätt inställning. Själv skall jag njuta dubbelt denna sommar.

Kram från mig som nyfiket följer dig…
// Jennie

Kommentar av Jennie

Ahh, vad roligt att du har hittat JS! Jag har foljt din blogg sa lange, och det ar sa mysigt att du verkar ma battre nu nu trots alla motgangar, och har nagon som kampar vid din sida med barn, hundar och sorg! Jag blir sa fruktansvart glad! For din skull! Jag hejar pa dig, du ar underbar! kramar!

Kommentar av cissi

Känns lite skönt att höra att fler vill sitta i knät. Min son var på skolbesök härom veckan. Han ville INTE släppa taget om mamma. Han är sååå liten och sååå stor på en gång just nu. Som värsta tonåringen i sättet ibland. Men samtidigt vill han sitta i mitt knä, kramas och mysa.

Kommentar av Annika M

En till än min hovslagare som varmskor :O) Skönt att Gustaf verkar hamna i en bra klass med en bra fröken, det gör ju så mycket för ens egna lugn. Ha en bra dag och kram!

Kommentar av Sandra

Ha ha måste korrigera mig själv, jag menar Gustav, min kusin stavar Gustaf och det där f smyger allt som oftast in för mig.

Kommentar av Sandra

Oh vad glad jag blir när jag ser att du hittat denna pärla till man! Var rädd om honom, dom växer inte på trän…;)

Hoppas ni får en trevlig och skön första sommar tillsammans, låt livet gå vidare, det är du skyldig dig själv, barnen men inte minst Joakim. OCH JS …

Kram!

Kommentar av Titti
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: