2 A new life


Resumé

Tänk att jag fortfarande får underbara mail från er som undrar när jag ska börja blogga igen. *TACK* Kan berätta att jag jobbar på en hemsida och en ny blogg som kommer att handla om attraktionslagen, ni kommer kunna boka mig för olika föreläsningnar, positivt tänkande mm mm.

Här hemma är det renovering, rensning och kartonger mest överallt 🙂 Resan till Cypern var riktigt givande för oss alla, barnen lärdes sig simma bla. Vi hade underbart väder, bamseklubben var bra och även om jag saknade JS något olidligt så hade vi en riktigt bra semester.
Barnen har fyllt år, jag planerar min 30års fest i augusti, kattungarna växer och frodas, Baccus är fortf en underbar valp med mycket bus.

Det börjar närma sig ett årsdagen, men just nu känns det ok. Det känns som jag kommit långt med min bearbetning och även om Joakim alltid kommer finnas i våra tankar njuter jag av livet jag lever nu. Barnen mår bra och tyr sig mycket mer till JS nu.  Livet leker och nu blickar hela familjen framåt. Jag lever i balans och känner mig lycklig!


15 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Gud va underbart att få läsa ett litet inlägg av dig igen. Är så lycklig för din skull. Du är värd all lycka i hela världen!
Många kramar

Kommentar av Sandra

Åh vilket underbart positivt inlägg! Går in lite då och då här för o kolla om din nya blogg ska dyka upp:) Ha det så bra! kram

Kommentar av Malin Lj

”Livet leker och nu blickar hela familjen framåt. Jag lever i balans och känner mig lycklig!”

Grattis ❗

Ingen enda s k dödkan ju ha någonting att invända emot det.

Kommentar av Josef Boberg

Jag är glad för din skull att ni mår bra! Önskar er en fortsatt trevlig sommar och hoppas snart få ta del av din nya blogg.

kram

Kommentar av Diana

Åhh så roligt att höra att Ni har det bra! Är såååå glad för Din/Er skull och inväntar med spänning det nya. Villl gärna få ett litet meddelande när Du är igång här i etern igen! Fortsätt ha det allra bäst, det är Ni värda! Kram!

Kommentar av AnniR

Vad härligt att läsa att du mår bättre, och att livet är i balans 🙂

Kommentar av Anna

Roligt att se några rader ifrån dig.
Och ännu roligare att läsa att du mår bättre !

Kommentar av Jonasn

Va kul att du skriver i bloggen igen och att du mår bra. Har saknat att läsa den. Bra att baren tyr sig till JS, vilket tyder på att dom accepterar honom. Årsdagar är alltid jobbiga. Tur att du har JS som stöd. Önskar dig och barnen lycka till och jag kommer att läsa dina nya blogg om de blir någon.

Kommentar av Annakarin

Men åh vad skoj att få läsa lite om vad som händer i ditt/ert liv!
Saknar dig och din blogg jättemycket!!

Önskar dig allt gott,kom snart tillbaka!!

Kram Pia

Kommentar av Pia

Vad roligt att få läsa lite hur ni har det. Blir så glad när jag läser att ni har det bra. Ha en fortsatt skön sommar! Skriver som ovan… årsdagar är alltid jobbiga men det är bra att du har stöd från JS.

Många kramar från Jessica

Kommentar av Jessica m 3

Vad roligt att läsa allt ni hunnit med! Känns så gott i mitt hjärta att du mår bättre och har fått balans i ditt liv. Cyperresa…förstår att du längtat efter JS…nästa gång följer han med!/Stora kramar

Kommentar av Kajsa

glad för din och barnens skull….Gläder mig att du lever vidare ditt liv och mår bra…ser fram emot din nya sida..kram

Kommentar av Christina

Heej!! Vad skönt att höra att det går framåt. Jag har saknat din blogg och ser fram emot den! Jag har oxå gått in och tittat om du har börjat på en ny blogg och blir så glad när det är på gång. Jag sänder många varma kramar och jag ska tänka på er på ett årsdagen..varm kram

Kommentar av Kacka

Jag har läst din blogg på grund av att min son är född med ett allvarligt komplicerat hjärtfel.Han fyller 21 år 21/9 menhan hade lika gärna kunnat vara död för januari 2007 gjorde han sin tredje TCP-op han hämtade sig inte på lång tid.maj skulle han göra en mhjärtkatrerisering i Lund jag var där hans sambo,mormor. När de ringer Tess efter den var klar säger de att hans hjärta stannat.Hon bara skrek å grät när hon ringde mig,å jag detsamma.Vi är så tacksamma för Lucas hjärtmaskinen annars hade inte min son levt för han har ett enkammarsystem .Då funkar inte hjärt-lungräddning som jag lärt mig för hans skull.Han var utan syre i 40 min. han är normal nu ingen i lund på barnintensiven trodde han skulle bli normal,ingen på vuxen ville ta han å det är jag så glad för hade de gjort det hade han inte levt nu. hans sambo väntade barn då så när han vaknade efter 10 dar sa han att hon fött hans micko, men det hade hon inte hon födde en flicka sen som nu heter melissa som han älskar över allt.Vore glad om jag kunde få din mailadress,du har gett mig så mycket hopp med din berättelse.Min son hade 25% chans att klara sin första hjärtop. Hangjorde det .Din man klarade också mycket jag beundrar han å dig kram susan tokig norrlänning i småland kram

Kommentar av susan edin

Har mist min man Per i juni pga cancer och i bottenlös sorg och saknad efter honom. Har läst i din blogg och det känns bra att se att du har lyckats gå vidare. Kanske jag själv gör det oxå även om det just nu känns som om man aldrig ska bli glad igen. Vi har 2 barn 10 och 12 år jag nu har ensam ansvar för och ibland tvivlar jag att jag ska lyckas uppfostra dom till trygga vuxna när jag känner mig så ledsen. Lycka till med resten av ditt liv! Mari

Kommentar av Mari
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: