2 A new life


Håll hårt i min hand när änglarna faller, säg ingenting bara håll mig i handen…

Igår var det lite kalas för JS som fyllde år. Vi hade köpt god fisk, blommor, present och tårta. Farmor och farfar kom förbi på kvällen och fika med oss, jätte trevligt.

Djuren här hemma växer så det knakar, kattungarna har börjat öppna ögonen och är hur söta som helst. Det är tre tjejer och en kille, ev är två tjejer tingade så det finns fortf två bebisar kvar.
Baccus Bus mår bara bra, han busar och leker mest hela dagarna. Meggie ignorerar honom så gott hon kan och tycker mest han är riktigt jobbig 🙂

Imorgon ska jag in till jobbet och hämta mina personliga saker och lämna in min id-bricka. Varför då kanske ni undrar?! Jo jag har blivit uppsagd tillsammans med några andra arbetskamrater. Känns faktiskt ok då jag ändå tänkt plugga till coach till hösten. Har känt mig tuff och säker på vad jag ska göra i framtiden men så igår kom den där elaka rösten och satte tvivel i huvudet på mig. Just nu känner jag mig låg, deprimerad, ledsen, svag, orolig… Tur jag ska till kuratorn idag.

IMG_7783


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hoppas att det känns bättre efter att du vart hos kuratorn. Jag tror att du gör helt rätt som tänker plugga, följ ditt hjärta även när du känner dig nere. Kram

Kommentar av Sandra

tassar in sträcker ut min hand…säger ingenting…håller din hand…kram mona

Kommentar av mona

Har de lov å si opp folk mens de er sykmeldt?

Men det virker jo som om LOA virker bra for deg, sørger for at du må velge det som er riktig for deg og vil komme til å gi deg mer enn den jobben du har vært i så langt!

🙂

Lykke til, det blir bare bedre og bedre!

Kommentar av Helena

Tror du gör rätt i som läser till coach 🙂 du har all den styrka som behövs för att bli en bra coach ska du se. Önskar dig all lycka till med det.
Kram

Kommentar av Kickan

Har saknat att läsa din blogg men efter detta helvetesår är jag nu tillbacks och ska försöka ta igen allt jag missat titta gärna in till mig lite då å då får du läsa om mitt h-år och annat med! kram på dig! /http://zitazoo.wordpress.com/

Kommentar av zitazoo
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: