2 A new life


Utmaning
19/11/2008, 18:08
Filed under: Allmänt | Etiketter: , , , , , , ,

Systrar of sweden har utmanat mig att lista 7 saker om mig själv, både alldagliga och knäppa samt utmana 7 andra. Blir inte lätt men jag gör ett försök.

1. Pratar mycket med mina medtrafikanter när jag kör bil. Tycker jag kör bättre än alla andra och kan både svära och tuta (fast inte när barnen är med i bilen).

2. Jag har en leguan tatuerad i ryggslutet.

3. Är skitdåligt på att komma ihåg födelsedagar. Får riktigt skämmas när jag missar att skicka kort eller ringa.

4. Jag är livrädd för nålar och sprutor. Fick ge Joakim en spruta en gång och jag var så nervös att jag mådde illa. Min syster Madde fick sitta och klappa lugnt på min rygg samt hålla Joakim i handen. Han blev så nervös av att jag var så nervös.

5. Jag är envis och har jag bestämt mig för någonting så ser jag till att det blir så. Inget kan stoppa mig, frånga min familj 🙂

6. Jag har haft uppfödning av Golden Retriever. Var samtidigt väldigt aktiv innom brukshundsklubben som utbildningsansvarig, skrev i tidningen, satt med i styrelsen samt höll en del kurser.

7. Jag kan vara väldigt osocial, trivs bra med att vara själv. ”Träffar” myckst människor via nätet och via bloggen så jag har inte så stor behov att träffa vänner så ofta.

Nu skulle jag ju även utmana 7st andra och då får det bli: Annas kaos, Kryddburken, Yasmine, HönaPöna, Kockis, Sabina, Ylva


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ja men va bra att Gustav vet att hur han ska ringa nödnumret. Jag ska visa min äldsta varje dag nu ett tag framåt så att det sitter…jaja inte RINGA dit men visa på låtsastelefonen och den riktiga ( bäst att låsa den först kanske ) och så prata om detta som du tog upp att inte förlja med främmande männsikor. Har pratat lite med dom om detta innan men hur ska man veta egentligen om det fastnar ? Man vill ju inte gärna skrämma upp dom iheller…usch svårt det där..
Hehe är lik dig där med att tycka att jag kör bättre än meddtrafikanetrna och munnen går i ett på mig när jag kör ( tur att tuttan inte funkar kan jag säga ) och jag kan också vara osocial och trivs bra med att strosa runt själv hemma.
Kram !

Kommentar av Kickan

Jag har redan gjort den ju! hihi men du får kika och kolla! Kramiz

Kommentar av sabina

Nu ska jag göra denna.
Kommer upp under kvällen.

Kram
A

Kommentar av Fru Kaos
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: