2 A new life


Skulle inte gå utan Er!
27/10/2008, 9:30
Filed under: Allmänt, tankar

God morgon och välkommen till en ny vecka! Måste börja tänka lite mer positivt, blir tokig annars. Känner mig pigg idag trots att jag låg länge och läste boken, undra om det är för att syster är här?! Känns ju skönt med sällskap, att inte vara ensam och bara prata med sig själv om kvällarna.
Ska ringa läkaren idag för att fråga om jag kan höja min antidepresivatablett, måste få bli piggare och lite gladare för annars tappar jag förståndet.

Något som faktiskt gör vardagen lite lättare och roligare är all Ni som läser, vetskapen att det finns människor som tycker att jag har något intressant att skriva gör att jag känner mig lite gladare. Jag får så många fina kommentarer och mail från människor som inte känner mig men som bryr sig om mig, DET värmer så mycket och det gör att jag inte känner mig så ensam. Ni som läser gör att jag på ett sätt tar mig i kragen, sätter på datorn och skriver ner tankar och känslor. TACK!


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Godmorgon! Önskar dig och barnen en ny och bra vecka!
Här skiner solen och båda mina killar är lediga denna vecka så vi ska försöka ha en bra måndag! Härligt att få lite kvalitetstid med barnen!:)
Vad roligt att du varit på Merlin Beach Resort. Det verkar toppen-mysigt och jag ser verkligen fram mot resan!:)

Kommentar av HannahSthlm

Godmorgon, ger en liten varm kram som kanske kan ge dig lite värme och styrka!

Här kommer den….! //K

Kommentar av Katarina

Hej du starka medmänniska !! såg din Blogg via en kompis bolgg, så nu läser jag den VARJE dag !!
jag är såå tagen av din/er historia,, fy fan vad gör livet med en ?? men tänk att du har 2 fina friska barn kvar dom kommer ALLTID vara en dej av Joakim å dej. symbolisera er Kärlek.. jag är sj depprimerad å tappat hoppet många gånger pga av dödsfall mm så jag kan lite iaf realatera till hur du känner.. tänk att aldrig få röra vid/ prata med osv
Det är SÅÅ STORT att man inte kan fatta hur det kan bli så här jävla sjukt/galet/tokigt ÍNTE alls om man tänk sig..
Det där som alla sagt alla talesätt, man ska vara glad för det han har, det kan bli värre osv.. det tänker man ju inte på när man är inne i det fast man borde tyvärr.
Jag känner att bara av att läsa det du skriver, kan jag känna att du är en otroligt strak människa FAST du kanske inte känner så nu så måste du ge detta tid.. det kommer finnas med dej hela ditt liv fast på ett ”bättre” sätt i framtiden.
Ta all hjälp du kan få, att du tänker att skulle bli galen av ALLA tänkar har vi nog alla som varit med om liknande saker haft/har..
Så allt jag kan säga är Jag är imponerad av dej !!! kämpa på FAST det är skit för du måste å det är det din vekat för dej å era barn å ni ska vara så lyckliga som ni bara kan i nuet.. ta vara på stunden skit i alla små saker, det ordnar sig alltid på nått sätt..
Tack för att du delar med dej historia till oss andra..
Kämpa på.. det kommer bättre dagar å gå och prata med nån för dej sj om du kan det hjälper det sj.. att komma vidare.. du ska aldrig glömma bara komma framåt i ditt/barnens liv.. Tack för din läsning Kramar Malin

Kommentar av malin L

Tack själv, Kram!

Kommentar av Cissi

Hej,
Har inte orkat skriva något hos dig senaste tiden. Har vart inne och läst varje dag. Men har inte funnit orden riktigt. Har själv genomgått en jobbigt tid.

Men jag tänker på dig och blir stärkt i din styrka.

Och vi är många som tänker på dig och skickat styrketankar varje dag.

Kram Linda

Kommentar av Linda
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: