2 A new life


Bättre idag
04/10/2008, 11:58
Filed under: Allmänt, Bilder, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , , , ,

Igår var en riktigt jobbig kväll som ni kanske förstår av inlägget nedan. Känner mig piggare idag, tog en riktig mysmorgon med barnen. Vi låg läääänge i sängen och myste tillsammans. Gustav kom med sina iskallafötter under täcket och gosade in sig. Det är såna stunder som gör att man orkar kämpa vidare.
Jag undrar om det kan vara så att jag så gärna vill må bra, känna mig stark och vill så gärna kunna hantera detta på bästa sätt och kunna gå vidare. För jag tycker inte om att känna mig svag, nere, det är liksom inte jag. Men det blir bara värre när jag stressar på och låtsas att jag mår bättre än jag gör. Istället skulle jag nog försöka acceptera hur jag mår och inte föröska så mycket. Men det är jättesvårt för mig att acceptera att jag just nu inte mår bra, att jag har sorg, att jag är nedsatt. Jag har nog lite att jobba med och det är ju bra, det viktiga är ju att man kommer på vad man måste jobba med och vara medveten.

Idag har vi inga krav och planer mer än att vi ska posta ett brev och köpa lördagsgodis. Så skönt att bara vara med barnen, titta på film, mysa och umgås utan stress.

Imorgon ska vi möta upp farmor och farfar på IKEA för inköp av möbler till badrummet.


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej läste här igår och blev så rörd, vilken sorg och så klok du är. Nej som du säger vi andra kan inte föreställa oss men vi ska kunna ta emot det du känner ändå.
Som du säger när man accepterar hur man känner sig är man ett steg närmare att känna sig mer till mods. Konstigt vore det, tycker jag, om du inte hamnar i svackor och funderingar. Det tyder ju på att du har ett liv inom dig… Ha det gott tack för det du delat med dig här…

Kommentar av Människa A

Tack Människa A för din kommentar, det betyder mycket.

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: