2 A new life


Vännerboxen
24/09/2008, 12:47
Filed under: Allmänt, Sorg, tankar

Idag kom mitt nya sjukskrivningsintyg från läkaren. Hon har skrivit en heldel och en ny diagnos. Var tvungen att gå in på nätet och läsa om det…´Blir nog bra så småningom.

Var inne i ”stan” och hämtade ut ny medicin, nu jäklar tänker jag må bra… Får vara slut med dessa svackor som kommit så tätt nu.
Passade på att handla lite mat och tog en impuls sväng till frisören för lite fler slingor. Blev jättenöjd och det känns skönt att unna sig lite.
Igår blev jag ganska deppig och tappade energin. Vad piggar upp bättre än serien Vänner?! INGET. Såååå jag beställde HELA boxen, inte billigt men det får det vara värt!


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Haha, det är rätt! Lika bra att slå på stort direkt. Jag vill själv också ha hela Vänner-serien, får bli när jag skaffar mig ett jobb! 😛

Kommentar av My

Hej, hoppas energin snart växer fram igen. Jag läste igenom mitt läkarutlåtande igår, det var ganska obehagligt att läsa hennes syn på mitt måående. Dessutom slängde jag ut 1200:- på medicin igår, jag förstår inte hur FK tänker. Hur ska man kunna klara sig på 4900 om man ska köpa medicin, gå till läkare/psykolog, betala hyran osv?
Jag tänker väl mest på de som har det värre, att du ska behöva få sjukskrivining månadsvis gör mig så förbannad, varför kan de inte sätta ett halvår på en gång så du kan slappna va & fokusera på att få tillbaka din vardag?
Tänker på dig & önskar dig en solig höstdag.

Kommentar av Sandra

Vänner är bäst!! Många timmars härliga skratt framför dig! Själv så äger jag säsong 3-10, har börjat samla dem åt fel håll….

Kommentar av Yasmine
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: