2 A new life


Nattsvammel
29/08/2008, 22:04
Filed under: Allmänt

Sitter och lyssnar på metallica, barnen sover. Som vanlig när det är kväll kommer tankarna och jag börjar fundera och tvivla på mig själv. Jag tänker inte göra det ikväll, jag tänker må bra, det förtjänar jag.

Mitt i allt elände har jag så mycket att leva och vara tacksam för. Trots allt jag gått igenom är jag bara 29 år och livet har bara börjat. Jag måste tanka framåt, det är mitt liv, det är jag som har ansvar för hur jag vill leva. Jag vill vara lycklig, jag vill bli älskad, älska och LEVA.
Om jag inte älskar mig själv, hur kan jag då tro att någon annan ska göra det?

När kvällarna komemr känner jag mig själv och ensam. Men det behöver jag inte göra, jag har många vänner och familj som tänker och bryr sig om mig. Jag är inte ensam om jag tänker efter.

Jag tänker inte vara ett offer!, jag tänker leva!


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej gumman! Gick in på bloggen för att skicka dig en godnattkram men när jag läser inlägget måste jag även säga: Du är helt underbar gumman och du ska aldrig aldrig någonsin tvivla på det eller på dig själv!! KRAM!

Kommentar av Loli

Vet inte vad jag ska säga, vad hemskt med din man. Jag beklagar sorgen…Det du skriver i ditt inlägg är så sunt och klokt. Kommer titta in och läsa då och då..Var rädd om dig !
Kram Maria

Kommentar av Maria

Bra inställning! Klart att du får länka till mig. Lägger in en länk till dig också. /Emma

Kommentar av Emma

Hej Carro! Vad mycket styrka du utstrålar och vad modig du är. Det kommer du att ha stor nytta av i livet. Du har helt rätt inställnig trots att din nuvarande situation inte är lätt. Jag är såå impnerad av dej! Varm kram!!

Kommentar av Kacka
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: