2 A new life


God morgon
10/03/2008, 6:53
Filed under: Familj | Etiketter:

Igårkväll höll jag på att hugga av mig mina knän, jag hade sååå sablars ont. Smörjde med ipren salva men det hjälpte inte. Känns lite bättre nu på morgonen men jag får nog ringa och be att få komma till en annan läkare denna veckan.

Igårkväll glömde jag att trycka in en knapp på alarmklockan men som tur var har jag alltid mobilen som backup, annars hade jag inte suttit här nu utan nannat kudden.

Jag hoppas att J får se lite resultat på vägen nu, han är så duktigt med vätskan och kämpar som bara den. Vikten går sakta ner men det är precis som att när han vägen över 90kg så är det svårare för kroppen att släppa den vätskan som är för mycket.

Låt igårkväll och tänkte på när dagen kommer då de kommer ringa och säga att de har ett nytt hjärta och vi måste åka… Känns overkligt. Jag är mest nervös för att ingen kommer hinna hit och ta barnen eftresom vi har ca 30min på oss innan ambulansen kommer… Tänk om J skulle få åka själv, då hade jag fått panik… Ne nu ska jag tänka positivt, det kommer gå bra.

Ha nu en underbar måndag!


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej!
Jag har alltid 2 klockor på larm. Min wake up light och min mobil. Hur trivs du med din väckarlampa? Jag har vant mig vid ljuset och somnar om Haha!!! Då är mobilen bra att ha som back up.
Hoppas att du haft en bra dag, krammar

Kommentar av flamsan

Jag älskar min wake up klocka, har ljuset på ganska starkt. Känns som att kroppen vaknar till innan fåglarna börjar kvittra. Men igår kväll glömde jag att aktivera den. Men jag har alltid mobilen som en back up jag oxå.

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: