2 A new life


Skogkapellet
20/07/2008, 18:27
Filed under: Familj

Idag har det varit tungt, jag har gråtit mycket och saknar J så mycket. Jag kan inte förstå att han inte finns mer.
Jag sitter nu och försöker skriva dödsannonsen till tidningen.  Jag, mamma och N var vid skogskapellet och tittade. Det var jättefint och det är där jag vill att J ska ligga. Det är mycket som ska bestämmas inför begravningen. Jag vet varken in eller ut…


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Gumman vad jag önskar att det fanns något jag kunde säga som kunde trösta och som kunde ta bort lite av den smärtan ni går igenom men jag vet att det inte finns något som kan lindra den förlust och den oerhörda sorg som ni har fått uppleva. Tänder ett ljus för J och för er familj. Ni finns i mina tankar. Kramar i massor!

Kommentar av Loli

Kram tjejen – har tänkt på dig till och från under dagen.

Men du – om du inte vet hur du vill göra med allt ska du inte stressa. Man ”måste” inte fixa allt runt begravningen så fort som möjligt. Du kan tänka till du har tänkt klart så att det blir som du vill ha det. När det är som det är ska man inte stressa fram några beslut, slutresultatet är viktigt och ibland måste det få ta den tid det tar. Så är det bara.

Kommentar av pruddelutt

Du och din familj finns nu i mina tankar. Jag har gråtit för din skull och förbannat ödet, det finns ingen rättvisa. Jag hoppas att du finner något slags hopp och en livsglädje i barnen. Tänk på att de är en del av J…Om du vill höra av dig så vet du var jag finns. Vi gamla kompisar finns alltid kvar även om så mycket annat har förändrats….många kramar från din gamla vän Maria med familj!

Kommentar av Maria B-M
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: