2 A new life


Man lär så länge man lever.

När jag hade klippt gräset och skulle ta fram kantklipparen ut garaget ser jag att det rä blött på golvet. Tänkte att barnen glömt stänga dörren ordentligt. Klippte på i någon timme och när jag sedan skulle hänga tillbaka klipparen ser jag att det är blött på väggen. Misstänker direkt att det är stopp uppe på taket så jag hämtar stegen, tar på handskar och kastar upp en hink. Pratar med mr Hancock i telefonen som säger att han kan göra det ivkäll när han kommer. Men ni vet hur det är, en redig tjej klarar sig själv och eftersom jag inte är lite envis så klättrade jag upp.  Det var inga problem att komma upp även om jag tyckte det var lite väl högt. Satt på taket och började rensa bort löv och annat skit. När jag satt där uppe kom jag på att jag skulle ju ta mig ner oxå. Kikade över kanten och nu kändes det super högt! Kände på stegen och tyckte att den inte kändes så stabil som när jag klättrade upp.
Började bli lite svettig och skakig när jag nu märkte att jag kommer nog banne mig inte ner på egen hand. Jag behöver hjälp. Hoppades ett tag att Hancock skulle komma flygande och rädda mig, men insåg att det var upp till mig.
Som tur var hade jag mobilen med mig så jag satte mig på taket och kollade igenom vem jag kunde ringa och be om hjälp. Tänkte först på brandkåren, för vem vill inte bli buren av en stark brandman!? Men jag la ganska snabbt ner den idén 🙂 Ringde istället till min fb granne som jobbar ganska nära mitt hus. Men hon var i nya huset och packade upp för fullt. Hmmm nu började jag få lite småpanik, barnen ska hämtas och det var mörka moln på himlen… Ringde en vän som jag känner väldigt ytligt och som bor några gator bort. Nu var ju hon självklart inte hemma så jag fick skämmas och fråga maken om han kunde hjälpa mig ner. Snäll som han var kom han snabbt till min räddning och höll i stegen så jag kunde klättra ner.
Jag har iaf lärt mig en läxa idag, det är inte en bra idé att klättra upp på tak när man är själv hemma!


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Man lär så länge man lever 😉
Skönt att du kom ner iallafall!

Kommentar av Cecilia

Huuuu det där lät lite läskigt! Tur att det gick bra!

Kommentar av Mifflan

🙂

Att han inte tog en bild på dig med sin mobil…
Men den hade du kanske ändå inte visat på din sida…

Kommentar av Jonas
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: