2 A new life


Träna hund
04/12/2008, 15:42
Filed under: Allmänt, tankar | Etiketter: , , ,

Imorgon kanske jag ska hjälpa en kompis syster med hennes hund. Det är en blandras på 2år som behöver lite kontaktövningar och träna på att möta andra hundar. Var länge sedan jag tränade hund, men det ska bli super kul. Hälsade på honom idag när jag hämtade barnen, tog en kort runda med honom och det gick super bra. Jag var väldigt aktiv inom brukshundsklubben för några år sedan och höll i många kurser, så det borde ju sitta i ryggen… Ska bli kul att fokusera på något annat en stund.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej!
Läser din blogg varje dag. Du skriver så bra.Är själv instr. inom Brukshundklubben. Vad bra att du ska hjälpa någon som har en hund med lite ”tonårsproblem”. Lyckas man så blir man ju lite glad och stolt själv, precis vad du behöver just nu!
Du är en bra mamma till dina fina barn!

Kommentar av Ingrid S

Kul för dig att få göra något. Själv sitter jag och dricker lite glögg, fryser som ett asplöv. Är lite nervös inför morgondagen då jag ska jobba på Conventum och servera. Julbord, men det kommer väl gå bra. Kommer ha 2 tjejer sovandes här som ska jobba även på lördag. Puss

Kommentar av Madeleine

Jag är så otroligt glad att jag har har hittat din blogg, om du visste vilken tröst den ger mig!! Min man dog också i somras, den 21 augusti. Våra barn hann iallafall bli 8 och 11 år innan han dog. Tack underbara du för att bloggar!!

Kommentar av Malin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: