2 A new life


Earth Hour
28/03/2009, 17:03
Filed under: Allmänt, kärlek, tankar | Etiketter:

Earth Hour startade 2007 i Sydney, men i år är första gången Sverige deltar. Intresset för Earth Hour har varit enormt. Målet med manifestationen 2009 var att involvera 1 000 städer, men i skrivande stund är antalet uppe i 2 800 i hela världen. 
 3wxeohqnsico_xjdsdtp_jpg
Kända byggnader över hela världen
Till de ikoner som släcker hör exempelvis Niagara-fallen, Empire State Building, The Strip i Las Vegas, stora delar av Hong Kong, Copacabana, Colosseum, Akropolis och pyramiderna i Giza för att bara nämna några. I Sverige räknar vi just nu in 156 anmälda kommuner och över 400 byggnader.
 
Hjälp oss att sprida budskapet vidare
Det finns över 500 Earth Hour-facebookgrupper, med fler än 430 000 medlemmar i den största. Att googla på Earth Hour ger över 11 miljoner träffar. Det är några exempel på Earth Hours storlek 2009.

1236879_161x2051_scale_80

I Stockholm firas Earth Hour genom en gratiskonsert på Skansen. Hit kommer artister som Nina Persson med A Camp, EMD, Sarah Dawn Finer, Stefan Sundström och Sugarplum Fairy.
 
Välkomna till Skansen! Det är som sagt fri entré. Alla artister ställer upp gratis för klimatet. Hela programmet hittar du på www.wwf.se/earthhour.
 
Det händer även en massa spännande saker ute i landet. På wwf.se/earthhour kan du också klicka dig in på Sverigekartan för att se vad som händer nära dig.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: