2 A new life


En ängel har lämnat jorden

Igår var det en riktigt jobbig dag, känslorna svallade och jag grät mest. Begravningen, minnen, allt kom tillbaka. Som tur var hade jag JS här som stöttade och hjälpte mig.
Vi åkte ut till Joakim med blommor, ljus, honungsrom och ett kort. På väg mot graven fick jag svårt att andas och det var precis samma känslor som på begravningen. JS gick med oss och det var tryggt att ha honom vid min sida då jag inte kände mig stabil. Han gick inte fram till graven utan lät mig och barnen få stunden med Joakim själva.
IMG_8163
Gustav skrev själv på kortet till pappa. Min underbara gullunge.

Idag på morgonen fick jag veta att en underbar vän, mamma, medmänniska, dotter gick bort igår på Joakims födelsedag. Hennes hjärta orkade inte jobba mer och mina tankar går till hennes man och deras två små döttrar. Marija är lika ”gammal” som jag, nyss fyllda 30år. Vi träffade Marija på sjukhuset i Lund och hon blev en nära vän direkt. Hon har stöttat och hjälpt både Joakim och mig. Träffade henne i somras då hon hamnade på samma sal som Joakim.

n637637622_1616010_9750 Bilden lånad från Marijas sida på facebook.

 Hej underbara vän. Jag är så tacksam att jag fick lära känna dig. Kanske var det Joakim som hämtade dig igår på hans födelsedag. Hälsa honom så mycket från mig uppe i himlen. Jag tror ni har mycket att prata om 🙂 Tack för allt du gett oss.
Du kommer alltid fattas mig!


7 kommentarer so far
Lämna en kommentar

oj, vad svårt att läsa, mina tankar går till dej o barnen… kram

Kommentar av Kacka

Åhhh, kan nästan känna hur mycket jobbigt som kom över Dig igår. Skönt att JS finns där för Dig och barnen som stöd även om jag är mycket imponerad av hur fantastiskt Du hanterar Din situation. JS verkar vara en osedvanligt klok kille… Önskar Er alla all lycka!

Kommentar av AnniR

Många styrkekramar till dig och barnen! Du ska se att dom sitter nog där uppe bland molnen och pratar om vilken underbar människa du är och vilka underbara barn som du och Joakim har tillsammans.
Kram på dig !

Kommentar av Kickan

Jag minns att Marija pratade om dig och din man. Hon var uppriktigt ledsen för er skull och pratade gott om er som vänner.
Nu är det vi som är ledsna för henne och hennes familj.

Kram Elin/En vän till marija

Kommentar av Elin

Hej Elin.
Marija blev snabbt en underbar vän till både mig och Joakim. Jag hoppas och tror att hon och Joakim sitter på varsitt moln och tittar ner på oss alla.
Många kramar

Kommentar av 2anewlife

Åh finns inga ord som räcker till just nu..
skickar dig & din familj en tanke..
Tror oxå att din man Joakim och kvinnan som nu gått bort sitter på varsitt moln….
Bamsekram

Kommentar av Christina

Vilket gulligt kort från Gustav!
Ni är starka som orkar!!

Kommentar av Julia
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: