2 A new life


Idag är ingen vanlig dag…
24/05/2009, 10:37
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, kärlek, Sorg, tankar

Idag för ett år sedan sjung vi för Joakim, barnen lämnade teckningar och paket. Vi gjorde oss iordning för att gå ut på restaurang med farmor och farfar, för att fira Joakims födelsedag. Vi hann aldrig komma till restaurangen då Joakim blev dålig lagom till vi kom hem till farmor och farfar.
Idag skulle Joakim fylla 35år.

Det är många olika tankar och känslor idag, jag har svårt att focusera på något vettigt och jag känner mig bara tom. Det är så många jobbiga minnen och tankar som kommer upp idag, fast jag skulle vilja att denna dagen firades med ljusa minnen istället. Barnen och jag har köpt fina blommor och barnen ska rita teckningar som vi ska lämna till pappa Joakim. Vi ska även skåla med Joakims favorit, Honungsrom.

Grattis underbara älskade!


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Tänker på er! Förstår att det väller upp en massa känslor en dag som denna! Fint att ni firar pappas födelsedag!

Kram!!

Kommentar av Pia

Förstår att dagen kan vara jobbig, men jag ser beundrat på dig, att du lyckas vända den här dagen till något vackert!

Kommentar av Sandra

STOR kram!!!

Kommentar av Kajsa

Hej.

Har följt din blogg rätt så länge, det var via Sabinas som jag hamnade hos dig. Jag vet inte vad det är men nånting i ditt skrivande fängslar mig.

Förstår att du & din barn genomlider ett hell vissa dagar & att andra känns rätt så ok, kanske till & med helt underbara. Du verkar vara en kraftens & kämpandes tjejen som trots livsödet kan komma framåt. Och vilken vän du verkar ha i Ingelaplingela. Såna vänner ska man vara rädd om för de växer verkligen inte på träd.

Jag har förstått att du tycker om musik & att texter betyder en heldel för dig. Precis så är det för mig & jag kan starkt rekommendera Sophie Zelmani, en helt underbar tjej som skriver helt otroliga texter. Absolut ingen partyprinsessa utan bara helt fantastisk. Det känns som att hon skriver direkt ur hjärtat, som poesi fast i melodi. Du kanske redan hört henne men om inte så ge henne en chans. Hon har så många fantastiska låtar så ge dig tid att länge länge lyssna igenom så lovar jag att det kommer att finnas mer än en sång som känns precis för dig. Hon bara är sån. Jag själv har så många favoriter av hennne.

Sköt om dig & din familj. Man får vara ledsen & man får vara lycklig även dagar då man känner starkare..

Tack för din blogg, man blir glad av den.

Kommentar av Jenny

Hej Jenny!
Tack för din fina kommentar. Jag gick in på spotify och letade upp Sophie Zelmani, hittade många bra låtar. Tack så mycket för tipset och för din varma kommentar.
Många kramar

Kommentar av 2anewlife

Kram.

Kommentar av Fru Kaos
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: