2 A new life


Någon föds, någon dör
15/05/2009, 15:15
Filed under: Allmänt, Barnen, Sorg, tankar | Etiketter: , ,

´Barnen och jag var vid graven för att tända ljus och sätta dit en bukett vita liljor. När vi kommer fram till kapellet ser vi massor med bilar och det står människor i svarta kostymer och solglasögon. Jag kände så med alla människor som nyss tagit farväl av en anhörig, vän, arbetskompis… Livet går vidare, men för dessa människor stog nog tiden stilla idag.


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Precis så är det…ngra föds ngra dör…
jag var ovetande gravid med mitt första barn när min far gick bort, idag för 7 år sedan…fattade inte hur alla var helt normala, att för dem var det en vanlig dag..det var ju ej det för mig…men livet går vidare vare sig man vill eller ej. kram och trevlig helg!

Kommentar av Christina

Jo, det är ju så… När det händer en nåt som är otroligt jobbigt och nästan ofattbart så står tiden stilla och man kan inte förstå hur allt runt omkring en kan fortsätta som vanligt…

Kram!

Kommentar av Anna Å

Det var en stund av eftertanke hör jag. Det du har gått igenom är en riktig prövning, men jag hör att du är på väg tillbaka även om det du och barnen varit med om naturligtvis alltid kommer att prägla era liv. Ha en riktigt härlig helg!

Kommentar av Annika Nasiell

Låten heter- Så länge vi har varan, sök på Frida Ratata 1987 på You Tube. 🙂

Kommentar av Kacka

Minns så väl den dagen då min systers första barnbarn föddes…samma dag dog en 7 årig pojke på vår skola…han blev påkörd då han var ute och cyklade…Nu i augusti är det 10 år sen men minnet är så starkt som om det vore i går./Kram

Kommentar av Kajsa




Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s



%d bloggare gillar detta: