2 A new life


Relalalaxa

Skulle nog behöva göra som Just D sjunger;
relalalaxa tryck på paus å softa
det gör man ju för sällan alldeles för ofta
skäl om för bråttom finns det för gott om
så låt mej nu istället rabbelibabbla nåt om
motiv för att relalaxera
a det känns bra b höver vi flera
så sjunk ihop å tona ner å låt en just d loop bedöva er….

Inatt blev det inte så mycket sömn, jag som redan ligger på minus i energi. Först kom Gustav in till mig och ville ligga i min säng, försökte få honom att lägga sig i sin säng igen men trött som jag var orkade jag inte argumentera någon längre stund. Efter någon timma kom Natta in och hon var både arg och ledsen, ville ingenting förutom att pappa skulle komma. Fanns inte så mycket jag kunde göra mer än att sitta vaken hos henne och låta henne gråta klart.  När Natta hade somnat hörde jag ett sorgligt jamande, Vissla… Så det var bara att gå ner och släppa in henne. Sen bökade och stökade hon i sängen länge länge, trodde nästan hon skulle få kattungarna i min säng. men efter någon timma la hon sig tillrätta på mig och somnade lugnt.
Känner lite skuld i att det är oro hos barnen, jag vet ju att det beror på att jag träffar JS. Men jag gör mig ingen tjänst av att ha dåligt samvete, jag måste få leva och vara lycklig. Vet att det är en period just nu som är lite orolig, men det kommer bli bra för oss alla.
Läser lite mellan raderna när Gustav pratar och jag förstår att han är rädd att pappa ska bli besviken om han visar att han tycker om JS för mycket. Att pappa ska bli arg och ledsen för att JS är hos oss när han inte kan vara det. Så vi pratade lite om det imorse, jag sa att pappa absolut inte är arg på Gustav för att han mår bra eller tycker om JS. Jag tror och hoppas att han tog till sig det jag sa. Det är ju en omställning för oss alla, inte minst JS.

Tack för alla gulliga och snälla kommentarer, ni betyder så mycket!
Nu ska jag ta med mig Meggie till Plingela och Bamse, vi ska relalalaxa i solen.

p5250042


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Reeeeeeeeeeelaaaalalaaaaaaaaxxa var det 😀

Jag kom precis hem från beachen och solen är verkligen ett varmt sällskap att ha med sig.

Det är en övergångsperiod för barnen som kan ta lite tid. Men du är bra på att lyssna och prata med dem så det finns inget att oroa sig över.

Kram

Kommentar av Fredde

Ta det bara lugnt och lev här och nu så överför du det till barnen. Du gör alldeles rätt, barnen kommer att acceptera saker och ting som de är. Jag är VÄLDIGT glad för din skull. Njut och ta vara på nuet. Tänker på dig.

Kommentar av Annika Nasiell

Hej! Jag förstår att du är orolig för barnen och deras reaktioner, men jag måste säga att jag är så otroligt imponerad över hur du handskas med situationen. Av det du skriver känns det som att du skulle vara en naturbegåvning inom psykologin. Det väsendet skulle nog må bra av en duktig och förstående psykolog istället för alla puckon som sitter där och bara får sina patienter att må sämre.
Som sagt, imponerad över vilken fantastisk mamma du är!
Kram Sanna

Kommentar av Sanna

Tack Sanna! Du är verkligen helt underbar!!!!

Kommentar av 2anewlife

Ha inte dåligt samvete snälla du…….
Barnen mår bra av att mamma är lycklig…..
Kram Madde

Kommentar av MaddeQ
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: