2 A new life


Med kärlek i kroppen kan man inte må annat än bra!

Natten har varit orolig här hemma i huset. Natalie vaknade först och var riktigt ledsen, hon hade säkert drömt något för hon skrek att hon ville att jag skulle sitta bredvid henne. Hon svarade inte på något jag sa utan sa bara att jag skulle sitta bredvid. Fick tillslut in henne i min säng men hon grät länge och sa att fötterna kändes konstiga. Hon saknade även pappa och J (J är alltså kärleken som jag träffar), hon var orolig i kroppen. Jag undrar om det är för att hon börjat tycka så bra om J och nu när han inte var här blev hon orolig att han oxå ska försvinna? Vad tror ni?

Meggie var dålig i magen inatt och både kräktes och la en stor kladdkaka på köksgolvet. Så idag blir det ingen fet hundmat utan risavkok.
Jag har inte mycket på tapeten idag utan ska bara njuta. Ska åka hem till bästa Plingela, skvallra lite och dricka te i solen. Sitter nu med J’s munktröja på mig, dricker en kopp kaffe, myser och njuter av att känna herrparfymen från tröjan…

kiss


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Åh vad du är värd kärlek!

Kram Pia

Kommentar av Pia

Känner du ständigt dåligt samvete för ditt barn?

Snart kommer produktionsbolaget Blu att sända ett nytt tv-program som handlar om relationen mellan barn och deras föräldrar. Syftet är att ge barnen en chans att berätta hur de känner och mår i sin vardag. Samtidigt ges föräldrar en unik möjlighet att verkligen få veta vad deras barn tänker och känner.

I programmet medverkar experten Louise Hallin legitimerad psykoterapeut med specialutbildning inom barn och ungdomspsykiatrin.
Vi söker därför nu föräldrar och barn som vågar berätta om hur de upplever sina problem i vardagen, stora som små .

Hör av dig till oss snarast och beskriv din eller din väns situation.

Mail: barn@blu.se
Telefon: 08 578 44 515 eller 08-578 44 523

Kommentar av Camilla

Hej gumman.
Åh vad jag kommer ihåg känslan och vad dubbel den var mellan varven. Håll kvar vid den BRA känslan och stoppa undan den ‘dubbla’ *L*

Ha det bäst Varma Kramar Kockis

Kommentar av Kockis

Önskar dig verkligen lycka till med nya J./Magica.

Kommentar av Annika Nasiell

Först så vill jag gratulera dig till din nya vän, och jag hoppas att det varar lääääänge. Sväva högt bland molnen så länge du bara kan vännen, det är du väl unnad.
Tror faktiskt att du har en stor poäng i ditt tänkande vad gäller Nathalie. Det kan mycket väl ligga en oro i henne att kanske även J ska försvinna, och speciellt om dom nu har fått en sån fin kontakt. Kan bara gå till mig själv och då är ju jag vuxen, min panikångest grundar sig mycket i att bli hastigt lämnad, och det p.g.a många dödsfall inom en kort period samt ett stort svek som tog mig väldigt hårt.
Men det kommer ju att lösa sig ju längre tiden går mellan dig & J, och att hon ser att han finns där.

Skickar över en massa kramizar, och speciellt en stor bamsekram till lilla Nathalie.

Kommentar av Madde Richt

Är så glad för din skull gumman:) kramar

Kommentar av Malin Lj
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: