2 A new life


Det man inte har…
20/04/2009, 21:07
Filed under: Allmänt, kärlek, Sorg, tankar

saknar man inte? Jag har ju varit själv ett bra tag nu, tagit hand om mig själv, barn och hus…. När man inte har någon att dela vardagen med så är man inställd på att orka och göra allt ensam. Jag är van att sitta själv i soffan, att ta hand om huset, maten osv. Men efter att jag träffat JS och jag fått känna närhet igen så känner jag mig så satans ensam nu när jag sitter själv.
Jag och JS var tillsammans hela helgen och det kändes så naturligt och bra, så nu när det är vardag och jag är själv igen så känns det så fel. Vet att man inte ska stressa, det ska mogna och få ta tid innan man tar något stort beslut… bla bla bla… Jag har super dåligt tålamod.. Men vem bestämmer när det är rätt tid? Vem säger när man väntat länge nog?
Jag och JS har pratat många, många många timmar i telefon med varandra, många mail har det oxå blivit så det känns som vi känner varandra bättre än kanske många andra. Om något känns så rätt, varför ska man då vara ifrån varandra?
Man brukar ju säga att allt har sin tid osv, men jag är trött på att vara ifrån den jag bryr mig om. Jag gav så mycket av mig själv och min kärlek till Joakim, längtade och saknade honom när han låg på sjukhus att jag nu verkligen mår dåligt av att vara ifrån JS.

Kanske är jag helt knäpp… vet inte direkt vad jag ville med detta inlägg, behövde få skriva av mig, för mig själv…


10 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag har läst din blogg ett tag nu, men aldrig kommenterat förr – men idag kändes det som att tiden var rätt…:)

Jag tycker det är jättekul att du skriver öppet om hur livet kan bli efter att man förlorat någon så nära som sin man – själv vill jag inte ens tänka tanken (det gjorde nog ont när jag miste min kära mamma).

Ialla fall, så ville jag bara säga att den enda som vet när rätt tid för att träffa en ny person är DU. När det känns bra för DIG, då är det rätt…Sedan finns det säkert andra som har synpunkter på det, men de har inte gått igenom det du gjort – därför har de heller ingen rätt att ”döma”.

Lycka till med kärleken och njut av alla fjärilar i magen!
/Locotown

Kommentar av Locotown

Kan bara säga att jag håller med Locotown. Jag vet att man tänker på hur andra ska reagera jämt, men jag försöker att låta bli det även om det är svårt. De har ju faktiskt ingen aning om någon annans liv. Nej, man ska sätta sig själv först, huvudsaken är ju att du och barnen mår bra! Kram Sanna (Maddes kompis)

Kommentar av Sanna

Har följt Din fina blogg en tid. Vill bara säga att jag också instämmer med Sanna och Locotown. Lita på Din känsla! Det är Ditt, barnens och Din Kärlek som känner om det här känns rätt! Kika gärna i min blogg på inlägget ”Så frön” där jag skriver om min nuvarande mans betydelse när han kom in i mitt liv! Många hade åsikter, men vi följde våra känslor! Flyttade snabbt ihop, allt kändes så rätt från första stund! Om man ska bry sig om vad andra tycker kan man få vänta hur länge som helst! Följ Din känsla! Önskar Er all lycka! Kram!

Kommentar av AnniR

Håller med Locotown & Sanna till 100%

Kommentar av Sandra

Du ska göra som ditt hjärta säger och om andra har åsikter så strunta i dom! Det är bara du som bestämmer när tiden är rätt. Jag tycker att du är fantastisk som vågar känna och ”våga” bli kär. Det är ju en känslig sak just i din situation. Det visar att du vågar lita på dina känslor och det är väldigt modigt och moget. Njut nu så mycket du kan och när du känner dej ensam så tänk på J!! Kramiz

Kommentar av Kacka

Förstår din förvirring… O glädje… =-) … O de ända jag kan säga är att du måste känna själv vad som är rätt… För du är den enda som kan säga de… Gör dig inte visare men de är sanningen

Kommentar av Jag

Nu är jag här också och skriver.
Vill bara säga att jag håller med alla andra här ovan.
Du har ingen att tänka på mer än dig själv och barnen. Alla är vi så olika och det går inte att säga vad som är rätt eller fel. Det finns ingen skriven lag mig veterligen som säger hur länge du ska vara änka för att kunna få Älska någon igen.
En del har jätte svårt för att släppa någon in på sitt liv igen, medans andra har lättare för det.
Nä du tjejen om detta känns rätt för dig då säger jag bara, just go for it girl………………det är dig super väl unnat.

Kramiz igen 😉

Kommentar av Madde Richt

Kör på… vi lever som sagt bara en gång..och vänta inte för länge…. skit i va alla andra tycker gör det DU vill och känner…

Kram från en som väntat för länge…

Kommentar av Annika

Tänkte jag skulle bara titta in och se hur det var med dig.
Super roligt att du hittat någon att gå vidare med. Än undrar jag själv när min styvfar ska kunna gå vidare. tror jag är i chock ännu efter min mammas död i slutet av januari. Hon var en person man kunde ringa till med dom dummaste frågorna och hon hade alltid ett svar.

Lycka Till och hoppas han är en bra kille och att det håller 🙂

Kommentar av Leona

Man har inte all tid i världen alltid, så njut när du kan, älska ofta och mycket. Vi vet inget om morgondagen så…

Carpe Diem

Kram Jennie

Kommentar av Jennie
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: