2 A new life


Igår var igår, idag är en ny dag…

Gårdagen började riktigt bra, jag var på strålande humör. Tränade lite Pilates och tog mig sedan till frissan för klippning och lite nya slingor. Vi ”färgade” håret ljust och jag blev verkligen super nöjd, är inte fjortis blond utan lite mer mogen blond.

Snälla Plingela hämntade mina barn hos dagmamman så jag lovade att handla lite åt henne och middagen vi skulel bli bjudna på. När jag kommer hem till Plingela berättar hon att hon och dottern blivit lite osams och att alla barnen sprungit iväg. Storebror Mackan och hans kompis var ute med cyklen och letade efter dem. Jag tog med mig Meggie och gick runt och letade. Var mest nervös att I och G glömt att Natalie var med och sprungit ifrån henne och att hon nu vandrade omkring själv. Mormor, morfar, farmor och farfar bor precis i närheten så där kollade vi först. När ingen hittade barnen och de varit borta en bra stund började jag få panik… Ringde till min favorit som lugnade mig så gott han kunde per telefon. Ringde Plingela och hon berättade att killarna hittat barnen ute vid VATTNET, vid färjeläget!!! Jäkla ungar säger jag bara….
Nu var det ju tur att det gick bra men jag kan lova att jag pratade allvar med dem när de kom tillbaka.

img_4083

På kvällen kom tröttheten och huvudvärken som alltid när man varit nervös och spänd. Barnen och speciellt Natalie gjorde allt för att reta  upp mig, hon satte sig på tvären precis hela tiden. Tillslut blev det för mycket, jag bara grät och grät och grät. Gustav blev självklart jätte orolig och började gråta han med. Det var bara kaos och jag kände mig så satans ensam… Men efetrsom barnen blev oroliga så fick jag rycka upp mig, trösta dem och försöka lägga dem igen. Natalie skulle absolut ligga i min säng men jag gav mig inte och efter mycket skrik från henne så somnade hon i sin säng…
När barnen somnat var det bara för mig att fixa tvätten, disken och ut med Meggie.

Men idag är det en ny dag, jag ska vara barnvakt åt gulliga Jack. Ska verkligen bli super roligt.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ungar säger jag bara 🙂 Men du är så stark som klarar av allt så elegant hjärtat!

Kommentar av Sandra

”fjortisblond”
Haha, veckans ord det

Kommentar av Rog

Inget ont som inte har något gott med sig… Barnen lärde sig nog att inte gå iväg själva mer sådär! Och verkligen tur att alla var oskadda! Förstår precis känslan när man inte hittar sina barn… Usch, panik…. Men du ska se att det tillför dom nånting gott också! Ha nu en härlig kväll och njut av nya härfärgen! Bild kanske?

Kram till dig….

Kommentar av kryddburken

Hua vilken panik som måste bubblat inom dig. Kommer ihåg hur det var då lillebror sprang bort sig ibland. Men som tur blev det slutet gott allting gott både i ditt och vårt fall! Ska också till frisören och piffa, nästa måndag, ska bli slingad – tror jag kommer hålla mig till mogen blond jag också=)
Kramar

Kommentar av Cecilia
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: