2 A new life


En dag i läkarens händer
02/04/2009, 19:06
Filed under: Allmänt

Är riktigt trött ikväll fast jag inte gjort många knop. Var hos min läkare vid kl 11, ögat såg mycket bättre ut men hon blev lite orolig eftersom jag fortf ser väldigt suddigt och jag börjar få ont i andra ögat. Jag fick ta lite blodprover för att kolla så strumavärderna är som de ska, sedan mot optikerna för att kolla synen. Läkaren sa att om synen var bra skulle jag in till hospitalet och ögonjouren.
När jag kom dit hade ingen hört talas om att jag skulla komma, någon läkare från min vårdcentral hade då inte ringt. Så det tog ett bra tag innan den stackars tjejen i kassan fick tag på min läkare. Fick göra en ny synundersökning för att sedan träffa läkaren. Han sa att ögonen ant berodde på virus jag har i kroppen och jag fick nya droppar. Jag satt över 3h på sjukhuset varav 30min undersökning.

apotek fick lite handlat på apoteket.
Snälla Plingela hade hämtat barnen hos dagmamman så jag hörde hem till henne la mig i hennes säng och vilade mitt huvud som dunkade fint.

Natalie är inne i TROTS så varje kväll är en kamp. Orkar verkligen inte med att bråka med henne varje kväll. Men vad har man för val, det är bara att ta djupa andetag och räkna till 5miljoner… 🙂

Nu te framför tvn…


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hoppas verk.igen att dina ögon blir bra snabbt. Det är inte roligt att dunkande huvudvärk samtidigt som barntrots…/Kram

Kommentar av kajsa
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: