2 A new life


Snälla snälla

Stressen ligger som ett svart moln över min kropp. Jag känner mig stressad över att inte veta när jag kommer klara av att gå till jobbet. Jag är trött på att gå här hemma, jag skämms.  De dagar jag nästan kräks på min kropp som strejkar, tänker jag att nu skiter jag i kroppen och börjar jobba heltid direkt. Men ha, tro inte att min hjärna och kropp låter sig luras. Direkt slås min kropp ut, jävla kropp.

Att våga ta steget och göra det man verkligen vill är inte lätt. Att våga chansa, att våga tro på sig själv, våga tro på att man gör rätt val… Jag vill att någon ska hålla om mig, ge mig stöd och tro.

img_5888_1234567981

I veckan fick jag semesterlappen där man ska skriva vilka veckor man ska vara ledig och vilka veckor man vill ha barnomsorg. Denna satans lapp gör mig så stressad att jag skulle kunna gå i bitar. Jag har ingen aning om hur jag ska göra i sommar, kommer jag jobba, är jag sjukskriven osv. Jag vill verkligen inte att barnen ska behöva vara på ett dagis med vikarier och barn de inte känner.  Oro oro oro.. tänk tänk tänk.

Jag har tagit mig ett långt varmt bad med en välgörande ansiktsmask för att slappna av. Gjorde ett riktigt tufft pilatesprog för att göra av med negativ energi. Nu sitter jag med en kopp grönt te och försöker få svar på mina frågor…


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Men det borde väl inte vara några större problem att lämna tiderna lite ”öppet”. Jag menar, de borde ju kunna ta hänsyn till eran situation…

Och du ska absolut inte pressa dig själv ang jobbet. Ta den tid du behöver för att landa i eran nya familjesituation där tyvärr en av er saknas…

Kommentar av Chrissan

Skickar en stor lugnande kram till dig! Låt allting ta den tid som krävs. När du och din kropp känner er redo för att t ex börja jobba så kommer du att känna det. Och är det så att du känner att du ska göra något annat än att gå tillbaka till ditt gamla jobb – så ska du göra det. Du kommer att fatta de rätta besluten!

Du är en sån otroligt stark person som sprider styrka, glädje och kraft till många av oss som följer din blogg! Kram!

Kommentar av Tessan

Att tiden läker alla sår är en stor fet lögn…. men att saker och ting ofta faller på plats om man ger dem, och inte minst sig själv, tid, tror jag däremot är alldeles riktigt!

Så även om det är svårt – våga hoppas och tro på att när tiden är inne, så kommer du hitta på styrkan, kraften, modet och glädjen att arbeta med det du vill och behöver!

Och tills dess – vila i din väntan och låt läkedomen ta den tid den behöver. Det är dig väl unt efter det du gått igenom, men också efter den enorma arbetsinsats för kärleken och livet som du lagt ner under de senaste åren.

Kommentar av Miriam

Kan du inte helt sonika säga på dagis/fritids att du inte vet! Om man t ex är arbetslös och plötsligt får ett jobb…Då måste man ju ha sin plats kvar och personalen måste räkna med den även om man inte kommer att behöva platsen. Så är det på mina barns fritids. Jag förstår verkligen att du är stressad!/STOR kram

Kommentar av kajsa
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: