2 A new life


Sociala Vissla

När Gustav vaknar på natten brukar han gå upp och sätta på en saga på cdspelaren, så lägger han sig och somnar om igen. Jag kan ibland höra in till mig hur någon pratar i hans rum på natten och då är det en saga han satt på. Nu är det så att ”lilla” Vissla är väldigt social så tex inatt när Gustav satte på en saga blev Vissla jätte social och ville komma in till honom. Så hon satte sig utanför hans rum och började jama, eller jama och jama, det lät mer som att någon höll på att strypa henne.
img_5820

Jag vaknade självklart och tänkte att hon behöver säkert gå  ut. Så jag öppnade balkongdörren och släppte ut henne. Men efter 2min satt hon och sjung utanför fönstret istället, så det var bara att gå upp igen och släppa in henne.

img_7764
Då hoppade hon upp i min säng och attakerade hennes favorit människa, Natalie. Hon puffade i Nattas ansikte, bet henne lite, la sig på hennes bröst….Ja hon gjorde allt för att Natta skulle vakna. Det gjorde hon ju oxå eftersom Vissla höll på att kväva henne när hon la sig på Nattas ansikte. ”Mamma ta bort kissen”. vilket jag gjorde ca 100ggr. Tillslut fattade Vissla att vi ville sova så efter mycket la hon sig (som vanligt) på mig och somnade.

kitten2


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Även om det inte känns så nattetid så är det verkligen livskvalitét med en katt. Min 16årige son har en egen och jag misstänker att den kissen har fått ta emot ganska mycket förtroligheter och kärlek som vår tonåring kanske inte alltid vill visa oss vuxna…..
Tack för din goa kommentar… Jag har tänkt på dig och allt spännande som händer kring dig just nu…, även om du tar små, små steg så tror jag att det är viktiga steg för dig i din resa vidare genom livet…. Kram

Kommentar av Helena
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: