2 A new life


Så där…

.. jag har funderat en stund ikväll på vad och hur mycket jag ska skriva här ikväll. Som ni vet är livet inte rätt och vissa saker är  extra känsliga, så med respekt för de jag bryr mig om kommer jag än så länge inte gå in på djupare detaljer.

Så igår lämnade jag barnen hos farmor och farfar för att köra drygt 2h upp i landet. Jag åt en underbar middag, drack ett utsökt vin, blev lite bortskämd.. Jag träffade en person som jag tycker om, som kommit att betyda mycket för mig, en person som förstår, lyssnar, respekterar mig och det jag varit med om…
Det har varit många olika känslor, dåligt samvete, rädsla,lycka, pirr, rätt och fel…men just nu känns allt bra. Jag tar små små steg…
Ni som har mig som vän på facebook vet lite mer…

Barnen hade en supertid med farmor och farfar. De fick pannkakor till middag igår och idag blev det simhallen och McD. Så när jag kom sa Gustav att jag gärna fick åka iväg oftare för det var sååååå kul hos farmor och farfar 🙂 . Jag frågade om de saknat mig mycket, ”nej, inte särskilt” sa Gustav… 🙂 Så det är ju ett bra betyg för barnvakterna.


11 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Man förstår ju lite vad det handlar om, å jag säger bara att du är värd varenda stund av vad det än är- bara du känner att du mår bra!
Take Care. Kram/M

Kommentar av Monica J

va kul att du hade chansen att åka iväg och ro om dig själv. någon gång måste man göra det, annars orkar man inte i längden. 🙂

Kommentar av Leona

Men lilla gumman, dom som inte unnar dig detta är inga människor värdiga att ha någon kontakt med.
Du måste få känna att DU lever, och få njuta av livet.
J lämnade dig allt för tidigt och det är fruktansvärt tragiskt, men du kan inte bli en nunna för det.
Ingen i hela världen kan ta ifrån dig den tid J och du fick tillsammans, och han kommer säkerligen alltid att ha en speciell plats i ditt hjärta.
Men du är ung Carolina, och du är i livet!!! Så lev du livet, och njut av varenda sekund så länge du orkar, kan och vill. Är det detta du vill och mår bra av, ja då ska du också göra det för det är du som är viktig nu.
Tror säkert att J hade velat det också, tror inte att han hade velat se dig sittandes ensam dag ut och dag in.

So go for it girl!!!

Massor av lyckokramar till dig.

Kommentar av Madde Richt

Åh vad härligt! Du är värd all lycka!
Förstår att du har tusen tankar hit och dit,men glöm inte att njuta!! Hur framtiden blir vet ingen…..men som sagt njut här och nu!

Kram Pia

Kommentar av Pia

Ja livet är inte lätt… Men du måste ju fortsätta leva… Jag skulle tro att din man inte önskade annat än att du skulle klara av att gå vidare… Du glömmer ju aldrig honom hur som helst…Han kommer alltid finnas med dig…
Jag hoppas verkligen att du kan släppa alla tankar på dåligt samvete, detta är du mer än värd. Du tar hänsyn till allto alla runt omkring dig… KAnske lite för mkt… Du måste även tänka på dig själv… Du är minst lika viktig o de du känner är även de…

Att du får lite glädje o extra omtanke är något som du behöver…

Kommentar av Jag

Vad glad jag blir för din skull. Du är så mogen och klok!
Du verkar inse att dina barn blir gladare och lyckligare om deras mamma är glad och lycklig.
Du är verkligen värd att bli lycklig igen.
KRAM

Kommentar av Ann-Louise

Så otroligt skoj att läsa att du hade det bra på din lilla resa! Du är värd allt gott! Och du ska inte ha dåligt samvete för att du börjar leva och släpper in kärleken i ditt liv. Du om någon är så värd det! J kommer alltid att finnas med dig och jag tror att han blir glad när han ser att du är glad och mår bra!

Ha en jättebra helg! Kram!

Kommentar av Tessan

Det låter som en härlig resa!!!! Unnar dig allt gott!

Kommentar av Miriam

Så härligt Carolina! Jag blir så glad över detta att det faktiskt kommer lite tårar (det skulle ju också kunna vara amningshormoner, men det säger vi inte högt?).

Härliga nyheter och som jag brukar säga; -You go Girl!

Puss och kram! -a

Kommentar av -anki

Tack Anki.
Allt är väldigt nytt och tidigt, men det känns underbart. Har dock varit många olika tankar och känslor…du känner ju mig.
Du får inte säga att du gråter för då börjar jag oxå! 😉
Många många kramar till en underbar vän!

Kommentar av 2anewlife

Men jag blev så himla glad för din skull!!!!! Då får man gråta. Lite i alla fall. 🙂 Jag är dessutom övertygad att J är glad åt detta också. Han fick inte lov att fortsätta sitt liv, men du får ju inte sluta leva för det! You go Girl!!! Längtar efter er. Puss.

Kommentar av -anki
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: