2 A new life


Hård mot de hårda… Dvs mot mig själv..
27/02/2009, 23:29
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , ,

Varför ska jag alltid vara så hård mot mig själv, vad är det för fel med att vara glad och unna sig lite roligt? Jag kan verkligeninte dte, får dåligt samvete för morgondagen, har bla dåligt samvete för att jag ska ha barnvakt några timmar imorgon. Jag är så van att alltid ha ansvar för barnen, att aldrig unna mig egentid. Så nu när jag ska göra det imrogon så får jag så dåligt samvete… Jag har pratat med mamma, farmor, vänner och alla säger att jag förtjänar att ha lite roligt, ändå sitter det dåliga samvetet där i bakhuvudet… Ahhhhh blir galen på mig själv.
Bästa vännen Plingela ska ha barnen imorgon och fast hon sagt 1000ggr att det går bra så känns det som att jag belastar henne med mina barn… Typiskt mig att känna så.
Jag vill bara slappna av imorgon och ha kul, mysigt…. Kan säga att det är några av er som nog gissat rätt… 🙂 Så ni förstår nog mina tankar och delade känslor. Jag är glad, spänd, pirrig, nervös och samtidigt har jag dåligt samvete…

Tror jag ska sova nu och sluta tänka…FÖR imorgon kommer det bli en toppen dag! Så är det bara…

img_7835


7 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag hoppas, och vet, att du kommer att få en jättehärlig lördag! Och du ska definitivt inte ha dåligt samvete! Det är dig så väl unt att få vara glad och känna glädje och andra härliga känslor :)! Carpe diem! Kram!

Kommentar av Tessan

Unna dig dettta, det är du värd!

Ha en trevlig kväll ikväll 😉

Ps tack för en toppenblogg, är inne här o kikar varje dag!

Mvh
Diana i Göteborg

Kommentar av Diana

Äsch, sluta sjåpa dig! Jag vet ju själv om det hade varit nån annan så hade du rådit efter konsten alla regler att ”unna dig” det och ge ”dig lite egentid”, du måste ”ta hand om dig själv”… osv osv… Du är bra självkritisk! Du är ju så klok Carro, ta fasta på dina egna motton till andra! Att du är värd detta till 110% det vet du att jag tycker! Och att allt blev perfekt med både slev & sås är jag helt övertygad om!! Go girl!!

Kommentar av Kryddburken

Hoppas nu din kväll blir/blev lyckad!!!
Du är INTE ensam om att känna så, jag känner ALLTID att jag belastar någon i min närhet, skitjobbigt!!!

KRAM!

Kommentar av Cissi

Känner igen det där.
Vi har ju oftast barnen med på restaurang, hotellövernattningar etc.
Säger ofta att vi ska göra nåt bara vi, ja, jag och maken. Men när vi väl sitter där utan barn, då saknar vi dom så! Och får nästan dåligt samvete….så man är…;)

Hoppas du hade en bra lördag!

Kommentar av Chrissan

Nope – du ska inte ha dåligt samvete! Vi änkor förtjänar allt kul i världen efter det helvete vi drabbats av! Och vi behöver tänka på oss själva, så är det! Kram från Sara

Kommentar av Sara

Hej!

Tidigare så kände jag ungefär som du, men jag har lärt mig att, för att bli en glad och roligare mamma att vara med, så måste man skaffa sig lediga vuxen stunder tillsammans med vänner m.m.

Du är värd det och dina barn är värda att ha en gladare och lyckligare mamma. Se det som en Gåva till dina barn för de är värda den allra bästa mamman på jorden, som är DU.

Skaffa fler lediga stunder, du kommer att vänja dig, och när du ser tillbaka så kommer du att undra – vad tänkte jag på? : ) och du kommer även att se de positiva effekterna på dina barn, genom frågor som:

– Mamma vad ler du åt?
– Mamma varför är du så glad?

Härligt! Ta hand om dig, för du ska hålla länge till.

Varma hälsningar
Marja

Kommentar av Marja
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: