2 A new life


I’v got the blues
11/02/2009, 9:33
Filed under: Allmänt, Bilder, Sorg, tankar | Etiketter: , , , ,

Idag vill jag bara dra nått gammal över mig och inte gå upp på några år… Det hela började igår när jag, dum som jag är, skickade ett sms till en person som jag ganska nyligen fått kontakt med. Personen har trots kort tid fått en plats i mitt medvetande och allt känns redan väldigt rätt. detta skrev jag i sms,et igår och fick kanske inte det svar jag hade önskat, även omjag förstår personen….Vi känner ju inte varandra direkt… Det är så typiskt mig att bli för intensiv, så är det alltid när det är något jag vill göra, skaffa eller någon jag tycker om… Så fort jag skickat sms,et ångrade jag mig men då var det ju försent.
Blev riktigt deppig när jag skulle sova, var så arg på mig själv. Men lyckades vända tankarna till positiva biler och så tänkte jag på allt jag har och det som gör mig glad.

img_7764

Natten gick bra men idag känner jag mig bara låg och deppig. Det känns som att jag lurar mig själv, att jag tror att jag ska kunna jobba med det jag brinner för. Att det är meningen att jag ska skriva, föreläsa och hjälpa andra människor. Känns bara som jag står och trampar på samma ställe, det händer inget. Jag vet inte vad jag ska göra för att ta första steget…
Kan jag inte få någon jäkla hint om jag är på rätt spår?! Kan jag inte få lite hjälp att hitta rätt?! Kan inte lite fler pusselbitar falla på plats?!

Nu gör det ont i bröstet, carp. Jag som mått så bra och känt mig positiv, nu är allt upp och ner………..


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Åh förstår att du känner dig deppig o låg med tanke på sms;et men tänk istället var modig du är som faktiskt skickade det. Du kanske hade ångrat dig. Och visst det gör ju alltid ont när man inte får tillbaka det som man önskat men nu har du iallfall visat vad du känner…..o kanske vet mera istället för at gå runt o fundera. Starkt och modigt.

Kram på dig!

PS. Läser din blogg varje dag o jag tycker du skriver helt fantastiskt och du verkar ju vara världens mest underbara mamma 😉 O dra dig inte för att skriva mera om dina tankar o känslor. Vet att du nån gång skrev att du var rädd att du ”gnällde” eller hade en dålig dag osv men var inte rädd för att skriva om dom jobbiga stunderna på bloggen för på så sätt bearbetar du det och jag tycker om att läsa när det är äkta och djupt.

Kommentar av Diana
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: