2 A new life


Sminkad – Osminkad
30/01/2009, 16:21
Filed under: Allmänt, Bilder, tankar | Etiketter: ,

Igår orkade jag inte sminka mig, tog på lite puder och lite rouch. Hämtade barnen hos dagmamman och då var Plingela där och hämtade dottern. Vi hälsade bara lite snabbt och jag gick inte för nära efetrsom de varit riktigt sjuka och Plingela inte är helt 100 än.

medium_cameron2_2

På kvällen fick jag ett fint sms av min vän, ”Är allt ok? Du såg lite trött och nere ut när vi sågs hos dagmamman” Jag skickade tillbaka, ”Tack för att du bryr dig vännen. Allt är bara bra med mig, jag var bara osminkad idag!” 🙂 Hi hi hi. Jag tog inte illa upp utan tyckte det var lite kul.

medium_tori_2

För något år sedan var jag hemma hos min stora syster, vi stog vi spegeln och sminkade oss. Jag kommer ihåg att vi pratade om att det är så tråkigt att alltid behöva sminka sig för att inte se sjuk ut. Kommer ihåg att syster sa, ”Ja Carro, det är nog bara att vi är för gamla för att kunan gå utan smink och se döende ut!”

1922197_be691b65c3_m


8 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ha Ha Ha Ha! Ja bara att erkänna vännen, tyckte du såg lite trött ut…… ( du såg iaf inte döende ut några år kvar dit..) Blir väl jag som får höra att jag ser trött nästa gång då jag kommer osminkad. Ha Ha

Skillnaden e bara att du e duktig på att sminka o ja e de inte ! Du kan liksom förändra o använda färger.Kan inte ens festsminka mig utan det får minsta syrran göra, hon e grym.

Men iaf inte lika stor skillnad på oss vännen som kändisarna. Sminkad/Osminkad.
Känns ändå rätt skönt. Vi e ju snygga i oss själva även utan smink, visst kanske vi ser lite trötta ut men men.

Bamsekramar din evige Plingela 😉

Kommentar av Plingela

Tack så mycket:) Är så roligt att det börjar synas lite!
haha, ja, det är konstigt det där med smink! Men det var ju bra att du tog det på helt rätt sett iaf:)
trevlig helg till dig och barnen!:) kram

Kommentar av Malin Lj

Men vad dom där filmisarna såg förskräckliga ut utan smink…Herregud om dom ser ut så naturella så hade t om jag kunnat bli modell…

Kommentar av Kajsa

Haha, känner igen det där!

Kommentar av Pia

Ja det där känner man igen….
Utan smink? Nä det händer inte ofta nu för tiden..
Trevlig helg!
Kram

Kommentar av Christina

Ja jisses hur man kan se ut ibland utan smink =) Smink gör så otroligt mycket även om man bara tar lite grann för att se lite piggare ut. Jag skulle dock vilja bli bättre på (börja använda överhuvudtaget) roughe. Vet inte riktigt hur man ska få till det..

Kommentar av Emma

Kanske är dags att börja sminka sig varje dag nu då…. Är så superdålig på det. Möjligtvis lite på läpparna, sälla något annat. Inte konstigt att folk ofta tycker jag ser trött ut.
Ha en härlig helg med gullungarna!
kram

Kommentar av Ann-Louise

Ja du jag håller med visst kan man se för tråkig ut utan smink….kändisarna du har lagt upp med både utan och med är det ju EXTREMT stoor skillnad på alltså..

Jag tror också att man är lite taskig mot sig själv när man inte tycker att man är fin utan smink (jag tex) för allt som oftast så tänker nog inte ens andra på det.

kram

Kommentar av Cissi
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: