2 A new life


Vackert är allt som ses med kärlekens ögon.

Efter mitt deppinlägg igår satte jag mig i soffan och kollade på några vänner avsnitt, då kan man inte annat än bli glad. 🙂 När jag gick och la mig låg det en liten prinsessa och sov i min säng. Jag stog en stund och tittade på henne, kände hur tacksam jag verkligen är för att jag har mina barn. Den kärlek jag tjatar om har jag ju, den kommer ju från mina barn! Jag har två friska, trygga, gosiga barn som jag får träffa varje dag.
La mig i sängen och gosade in mig i Natalie, hon var så varm och gosig. Efter en stund la hon armen om mig och jag kände mig så lycklig. Tack för mina barn.
img_7710

Idag har jag och Plingela haft en heldag tillsammans. Efter att vi lämnat barnen satte vi oss i soffan med lite te och kaffe, sen blev det The Secret filmen för hela slanten. Efter gilmen tog vi en tur in till ”storstaden”, ni vet staden där jag jobbat och som jag inte ens kunnat nämna utan att få ångest! Vi åkte in dit, gick på IKEA, handlade i min favorit affär, City Gross. Hade inte ångest en endaste gång, vi skrattade, handlade, åt och hade en riktigt rolig dag.

På IKEA träffade jag underbara Eva som jobbar som distriksköterska och som var mycket hos oss när Joakim var sjuk. Jag har inte sett henne på så länge så jag blev verkligen glad att se henne. Hon har alltid haft en plats nära mitt hjärta.

Nu ska Natalie och jag äta risotto med sparris och till efterrätt blir det bananbakelse! En måndag?! Yesbox 🙂
img_7709
Bild från gårdagens pyssel.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ja tänk va tacksam man är över att ha sina underbara barn , man älskar dom så det gör ont i en.
Skönt att du mår bättre idag .
Hoppas på en härlig vecka för dig och barnen.
Kram!

Kommentar av Kickan

Hejsan!

Var ute och läste diverse bloggar och hamnade här. Blev själv änka för snart 4 års sedan med 2 barn, en son och en dotter. Dottern mitt i tonåren och dessutom min mans hjärtegull. Sonen på väg in i tonåren. Vad min man dog av har de inte kunnat konstatera. Men han hade en mekanisk aortaklaff inopererad och hade börjat få arytmi. Tyvärr dog han på min dotters innebandymatch mitt uppe på läktaren där hon inte hade en chans att komma till honom och jag och sonen var hemma och käkade frukost. Så till viss del vet jag hur du har det. Jag säger som du att tack vare barnen har jag orkat vidare. Lycka till!
Kram

Kommentar av Lena

Vilken mysdag Ni haft, du och plingela. Det behöver man för att orka… Och vad gjorde man utan barnen… Vilken fin gåva man fick i dem, och ett tu tre så blir de stora…

Trevlig kväll!

Kram

Kommentar av Mia

Kan inte annat än hålla med dig om det du skrev om hur glad man är över sina barn. Får glädjenatt varenda kväll när jag smyger in och kollar till V och hon ligger där och sover så sött mitt älskade lilla busfrö! Vet inte vad jag skulle göra utan hennes underbara leenden och bus. Det är så supermysigt när man hämtat in henne till oss på nattten och hon kryper extra nära en, nästan innanför skinnet, flätar in fingrarna i mitt hår och somnar. Men jäklar vad mycket plats lilla V kan ta i sängen, är inte sällan jag vaknar och ligger på väg att trilla ner på golvet!!

Kommentar av yasminelindberg
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: