2 A new life


Livet blir inte som man alltid tänkt sig. Hur vill Du leva?!

Sabina fick diagnosen malignt melanom 2006, opererades och blev så gott som friskförklarad men fick tillbaka cancern i nov 2007. I mars 2008 började tumörerna att sprida sig och i januari 2009 fick hon beskedet att hon fått fem metastaser i hjärnan och att hon förmodligen bara har 2-6 månader kvar i livet.

Sabina Najjar är en otroligt levnadsglad och inspirerande 34 årig tjej uppvuxen i Sollentuna, norr om Stockholm. Hon har två döttrar, varav den yngsta har Prader-Willis Syndrom (PWS) och autism.

Hon har en blogg där ni kan följa hennes kamp mot cancern: http://mittlivsabina74.blogspot.com
För er som känner att ni vill ge ett bidrag till Sabina och hennes familj har några vänner öppnat ett SEB-konto där alla insättningar går direkt till Sabina. Det kostar att vara sjuk och syftet är att Sabina och hennes familj ska kunna göra lite roliga saker tillsammans utan att känna stressen över att dom egentligen inte har råd.
Kontonumret är: 5383 3247401 (de fyra första siffrorna är clearingnumret).

Sabina har stöttat mig via bloggen trots allt hon går igenom. För mig är Sabina en otrolig människa som för alltid kommer finnas nära mitt hjärta.

Jag tänker skänka en slant för jag vet hur mycket det betyder. Jag kan strunta i att köpa pizza denna månaden och istäälet låta Sabina få njuta av sin sista tid med sina barn.
Jag tvingar ingen att ge pengar, jag gör det som känns rätt för mig. Jag väljer att bry mig om Sabina och hennes familj, jag vet att jag själv inte är odödlig.

 


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Men åhh vännen va de värmer. Jag kände desamma när jag fann dig och har fått förståelse hur de kan kännas för den som blir kvar!
Tackar för länken!!!

Kramiz

Kommentar av sabina

Du är en fantastisk människa, jag blir så inspirerad av dig när jag läser din blogg!

Kommentar av Lina

Hej Lina.
Tusen tack för dina underbara rader! De värmer mig verkligen.
Kramar till dig!

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: