2 A new life


Pysseldag
18/01/2009, 17:06
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, tankar, The Law Of Attraction

Idag har vi tagit det lugnt. Plingela och Isabell har varit här och pyssla lite, det har flygit fjädrar, piprensare, glitter och lim både högt och lågt. Natalie har varit lite hängig idag coh jag tycker hon är lite täppt men ingen mer, så vi får se om det bryter ut eller går tillbaka.

Är riktigt nöjd med helgen, har varit ute mycket, träffat vänner och hittat på mycket med barnen. Jag ger många pluspoäng till mig och Plingela. 🙂

Imorgon bitti ska jag ringa vägverket, ska hålla mig lugn, men om de är sura och omedgörliga kommer jag visa min mindre trevliga sida. Vill kunna köra min bil!

Måste fråga er som antog min utmaning, hur går det för er? Står ni vid spegeln fortfarande? Känner ni någon skillnad?
Idag har jag tagit en fin skrivbok och skrivit ner hur jag vill att min framtid ska se ut, vilka känslor jag vill uppleva, hur jag vill må, hur jag vill att min familj ska må, vad vi ska göra, vad jag vill uppnå, kärlek… Det är lättare att fokusera på hur man vill må och vad man vill uppnå. Alla tankar och känslor blir verkligare och starkare om du skriver ner dem och tittar på dem någongång ibland. Du kan även klistra dit bilder på känslor, saker eller människor.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag har ännu inte antagit din utmaning men känner i mitt hjärta att det måste jag göra!/Kram

Kommentar av Kajsa

Jag hade missat detta med utmaning.. Ska se om jag kommer ihåg det i en vecka..
Men detta med bilen.. Jag ska ta upp mitt ”krig” mot banker/etc så BÅDA i ett gift/sambo par kan se varandras e-räkningar. När ska dom fatta att man öppnar varandras vanliga pappers räkningar. Varför skulle man inte kunna göra detta med e-räkningar. se att som skickar räkning till ett konto som inte finns.. hur f-n kan detta ske… ÅÅÅ det brinner i ”krigsfingrarna” nu…
Kram ändå till dig

Kommentar av Saknar också

Jag tycker att det är viktigt att sätta sig ner ibland och skriva ner vad man vill ha ut av livet och hur man ska gå vidare. precis som du just skrev att du gjorde. jag sitter nästan 5 dagar av 7 med papper och penna. vi ska ta över ett stort torp på ca 6rum och 2 kök med 4 rum på vinden. så det är mycket man ska planera in vad som måste göras, + att mamma är svårt sjuk så det är skönt att kunna sätta sig ner och skriva ner vad man tänker på.

Kommentar av Leona Sundin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: