2 A new life


Så onödigt.
16/01/2009, 22:10
Filed under: Allmänt | Etiketter: ,

Idag när jag kom hem och öppnade posten var det två brev från vägverket. Det ena var till Joakim och det andra till mig. I det till Joakim var det en påminnelse och i det till mig stog det att det var körförbud på bilen eftersom räkningen inte var betald. Den skulle betalas i början av januari. Jag vet med 100% att jag INTE fått någon pappersfaktura utan Joakim hade efaktura, eftersom bouppteckningen blev klar nu i jul så avslutades alla hans konton. Alltså kunde inte räkningen betalas! Jag kunde ju inte se att han ens fått någon faktura!
 Så nu får jag då en påminnelse och körförbud för att jag inte betalat en räkning jag aldrig fått!!! när jag öppnat posten slängde jag mig på telefonen för att ringa dem men de stängde kl 16 på fredagar och nu var kl 16.02. Så det blir ingen bilfärd för mig på några dagar.
Jag blev så arg eftersom jag inte gjort något fel. Hur skulle jag veta när skatten skulle betalas? Sen har jag svårt att förstå hur de kan stänga kl 16 en fredag, vem hinner komma hem, öppna posten och ringa innen kl 16 en fredag?!?!?!

Detta har förstört hela min fredagskväll. Var så arg att jag fick dunderhuvudvärk och blev jättetrött. Jag tror jag är så ”stark” nu men det krävs inte mycket för att jag ska känna av att jag är bräcklig.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Fy vad surt!!!! Och lagom till helgen…=(
Kram på dig!

Kommentar av Chrissan

Men din stackare, ska du råka ut för allt jämt 😦 Hoppas helgen blir bättre & att du kan skaka av dig de hemska känslorna. Kramar

Kommentar av Sandra

Hej vännen !! Nu förstår jag, f*n så typiskt.
Men om det ngt så använder vi bara min bil vännen !
Jag hämtar o lämner er självklart !!!!!!
Drick lite gott vin nu o försök att sova gott sen iaf.
Kramar

Kommentar av Ingela

Kram från Danijela

Kommentar av Danijela
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: