2 A new life


Snälla mamma bara en gång till.

img_7099Vid 14 kom farmor och vi åkte tillsammans för att hämta barnen och åka till badhuset. Gustav och Natalie har varit lite reserverade när det gäller vatten och är inte som de barn som kastar sig vilt i vattnet. Idag var det dock två andra barn jag hade fått med mig. Först ville Natalie åka den stora vattenruchbanan och då ville ju Gustav oxå göra det. Så idag har jag åkt så det räcker för ett helt år. Ibörjan åkte vi sakta men ju mer vi åkte desto tuffare blev Gustav, så tillslut åkte vi så fort att vi båda kom under vattnet varje gång.
Jag hade inte planer på att jag skulle hamna under vattnet eftersom det aldrig sker annars när vi badar,  så därför hade jag smink och vanlig mascara på mig. Tror att jag var mer under än över vattnet idag. Men det bjuder jag på etftersom jag är så glad och stolt över speciellt Gustav som var så modig idag. Jag ser detta som ett tecken på att han mår bra, känner sig lugn och trygg.
Att simma och leka så mycket i simhallen tar på krafterna så ikväll somnar jag nog utan problem. Kommer somna med ett leende på läpparna när jag tänker på hur mycket Gustav mognade idag. Känns som jag verkligen fick bevis på att jag sköter mig som mamma.

img_7103

img_7095


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

När barnen blir järvare och järvare och märker att de klarar av saker, så stärker det ju deras självförtroende och då mår de också bra. De ska bara få göra det i sin takt . Förstår att ni har haft en härlig dag!

Kommentar av Ingrid S

Hej Carro!

satt och surfade lite och föll över den här 🙂
tråkigt att höra om din man, men jag är säker på att du klarar av allt stå hej med barn och allt, söta barn 🙂

kram Leona S

Kommentar av Leona Sundin

Läs denna bloggen, lovar att du kommer inte ångra dig, Lycka till tjejen http://singelpappa.blogg.se/index.html Tycker du är grym

Kommentar av Jennie

Ja oj vad man känner igen sig *ler* Allt det där har man gjort nån gång eller hur ?
Kram

Kommentar av Kickan
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: