2 A new life


Han är lite orolig ändå…


Gustav funderar.. Ikväll när jag pratade med farmor i telefonen ville han att jag skulle förklara för henne hur det fungerar när bebisar blir till och hur man gör för att det inte ska bli bebisar. Jag förklarade att farmor vet nog redan hur det fungerar. Gustav var inte riktigt nöjd och ville verkligen att jag skulle berätta men jag kände att, ne inte direkt.
Jag berättade för farmor att anledningen till att han ville veta var för att han inte vill ha barn när han blir stor. Då tittar Gustav på mig och säger, ”Men mamma om en tjej blir jätte kär i mig då blir det ju barn i allafall!” Jag kunde inte låta bli att le och tröstade honom med att när den dagen kommer så löser vi det då. Lilla älskling 🙂
img_7102

Imorgon kommer farmor hit och vi ska ta med barnen till simhallen efter dagmamamn. Gustav ville att kompisen Isabell skulle följa med för annars blev det inte rättvist, så vi får se om hon vill följa med. Gustav hade svårt att somna ikväll och kom ner till mig. ”Mamma det är svårt att somna när man vet att det händer spännande saker. Jag kan inte sluta tänka på allt roligt vi ska ha imorgon” Fy bubblan vad jag älskar honom.
Nu blir det väldigt privat, killar har nog inget utbyte av att läsa mer.
Jag har legat i soffan, kallsvettig och med lite små panik. Ibland när jag har ägglossning får jag hemskt ont i magen, det går inte att beskriva. Så blev det ikväll, kunde inte röra mig. Barnmorskan sa vid något tillfälle att det kan bli så när ägget lossnar eller åker igenom nått, eller hur det nu var. Ofta blir jag bara väldigt öm i magen, men ikväll fick jag en riktig smäll. Blev tack och lov mycket bättre efter att jag satte in hormonspiralen för några år sedan, komemr aldrig äta p-piller igen. Nu blev jag väldigt privat, så nu vet ni lite mer om mig. Usch vad jag blottar mig 🙂


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Min yngste son (5 1/2 år) vill gifta sig och få barn för att sedan slänga sin fru. Så säger han. Dom är för goa de små. Han vill bara ha barn, tänk vad olika de tänker.

Ha en fin kväll.

Kommentar av Jessica

När vi ändå blottar oss – så där ont kan jag också få. Inte varje gång, men när det händer….jag tror jag ska dö varje gång.

Kommentar av Miriam

Ja du jag har också ont och mår faktiskt lite dåligt vid ägglossning, trodde jag var onormal eller så men man hör fler o fler säga sånt. Trist dock!

Kommentar av Cissi

Brukar också känna av det, inge´roligt!

Kommentar av Pia
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: