2 A new life


Vad tar ni för valpen där i fönstret?

124226

Gick med Meggie i skogen efter att jag lämnat barnen idag, riktigt skönt även om det var is på hela stigen. Tänkte på detta med hund, Meggie är ju inte pur ung längre. Ska jag skaffa en till hund vill jag göra det innan Meggie går bort, för av min erfarenhet så är det mycket lättare att ha valp när man redan har en vuxen hund. Meggie har ju haft några valpar så hon kan dettta med uppfostran. Samtidigt funderar jag på om det fungerar att ha hund nu när jag är själv, pendlar, har små barn osv. Hade jag fått bestämma helt över livet hade jag jobbat 50% och haft några hundar, tagit några valpar, gått kurser, åkt på utställningar. För så bra som jag mådde när jag höll på med hunderiet har jag aldrig mått. Men det måste fungera i praktiken och man ska orka med en liten valp med allt vad det innebär. Ja det är mycket att tänka på.

p1010071-copy
Gustav, Yummy, Honey, Meggie och Suzy

Funderar på att bjuda över lite folk på lördag, äta lite gott, ta lite vinoch prata skit. Men jag vet inte vem/vilka jag skulle bjuda. Har ju varit hemma så länge att jag tappat det sociala, var ju inte så aktiv när Joakim var sjuk heller. Men det hade varit trevligt att bjuda hem lite folk och bara umgås och ha trevligt.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Det största bekymret är väl att man är hemifrån för många timmar när man har valp. Det underlättar ju betydligt att man har en vuxen hund som sällskap. Är valpen, som du vet, välaktiverad med mentala övningar innan man går hemifrån, så sover den många timmar, men man ska, som du säger hinna med det också. Men du…du fixar det!

Kommentar av Ingrid S
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: