2 A new life


Första gången.
11/01/2009, 13:51
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, tankar

Igår kväll när barnen somnat satt jag med ett glas vittvin och tittade lite på tv. För första gången på väldigt länge kände jag mig sååå ensam, satte mig och skickade 100sms till olika vänner bara för att jag skulle känan mig lite omtyckt när det plingade till i mobilen.
När Joakim var sjuk så länge gick det inte att planera någonting vilket gjorde att vi tappade många vänner, det saknar jag nu. Jag saknar att kunna bjuda över vänner på ett glas vin, sitta och prata, skvallra, skratta, umgås… Men det kanske inte är så vanligt längre?
Fast jag ska inte klaga, det är ju bara för mig att lyfta luren, ringa och bjuda över vänner så så synd om mig är det ju inte. Man har ansvar för sitt eget liv.

Imorse låg jag länge i sängen och lyssnade på barnen som lekte. Gustav hade tagit på sig min svarta tunika så han såg ut som en liten flicka 🙂 . Han och Natalie lekte storebror och storasyster! De var så gulliga när de pratade med varandra, så här lät det tex.

G. Nu går i och lägger oss, *gäsp*
N. Ok, jag lägger mig här.
G. God natt syster, sov gott. Jag älskar dig.
N. God natt, jag älskar dig. Vi måste pussa upp till pappa.

Sen hörde jag hur de pussade i luften upp till pappa. Gullungarna.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ah, sötisar!!

Kommentar av Pia

Hej!

Har läst i kapp lite…

Usch, du ska inte ha dåligt samvete för du blir trött på dina barn ibland! Vem blir inte det, och du är ju ensam med dem 24 timmar/dygn!! Snälla du!!

Det där med kärlek är väl inte så konstigt att du längtar efter och bara du följer ditt hjärta kommer allt falla på plats när den dagen kommer. Det finns INGEN som kan säga vad som är bäst för dig eller när det är lämpligt! Rätt som det är händer det, och då kommer du att veta det.

Skönt att ni mår bättre nu, att vara ensam när man magsjuka är ingen höjdare!

Kram Mia

Kommentar av Mia

Hoppas att era vänner fattar att du faktiskt är väldigt ensam nu! Jag tycker att du är så duktig och bra med dina barn och faktiskt så får man bli irriterad på sina barn åxå…annars lär dom sej aldrig att man kan ha olika känslor i sej. Kunnde han inte ha bytt ut hunden mot dinosaurien? Mina ungar springaer jämt och gör det när dom fått samma av nåt så jag har slutat att tänka på det. Ungar och ungar…mitt yngsta barn är 8 år och det är han som är ungar…/Stor kram

Kommentar av Kajsa
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: