2 A new life


How you doing?!
07/01/2009, 23:27
Filed under: Barnen, Familj, tankar, The Law Of Attraction, video | Etiketter: , , , ,

Tack gulliga ni för era peppande kommentarer. Visst vet jag oxå att barnen behöver få se sina föräldrar både ledsna, glada, arga, besvikna osv. Det viktiga är ju att säga förlåt om man gjort något fel, så jag vet att det inte är någon större fara på taket med de små. Men det är så lätt man får dåligt samvete för just barnen.

Idag har en liten video snutt gått varm här hemma, nämligen denna.

Tycker den är så rolig 🙂

Idag har jag målat, skrivit och målat. Kul när man får idéer och man känner sig kreaktiv. När jag var och handlade förut idag gick jag och log så som man gör när man är nykär ni vet. Kan inte förklara varför, för någon prins på en vit häst har då inte ringt på dörren.
Idag har jag svårt att komma på saker jag är tacksam för förutom de vanliga som hälsan osv. Så idag tänker jag skriva om saker som gjort mig glad idag.

Jag blev glad när jag såg barnen leka med sina kompisar hos dagmamman idag.
Jag blev glad när min kompis Plingela ringde och sa att hon vill beställa en tavla så hon har en Innan jag blir känd och dyr 🙂
jag blev glad när jag fick ett gulligt sms från farmor
Jag blev glad när jag pratade med syster Madde idag.
Jag blev glad när jag såg hur stolt Gustav blev när han fick vispa smeten till kladdkakan.
Jag blev glad när jag såg alla gulliga kommentarer på bloggen.

Hur går det för er med utmaningen, att säga snälla positiva saker till er själva i spegeln? Känner ni er jätte obekväma med det kan ni börja med att när ni borstar tänderna tänka på vilka saker som gjort dig glad under dagen.
Jag är en stor Vänner fans och jag älskar Joey, så därför säger jag som han alltid gör när jag går förbi en spegel. ”How you doing?! ” Då blir jag alltid lite full av skratt och glad.
För er som inte sett vänner (om det nu finns någon) så kommerhär ett klipp med just Joey.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Underbart klipp! Det gjorde min morgon:-) Vilken super bra ide´det med spegeln och det att skriva ner vad som gör en glad och tacksam och allt det där. Har ju Mia Törnbloms böcker hemma också som skriver mycket om detta och det är nog super. Dock har jag aldrig kommit till skott med att testa. Du inspirerar! Ha en bra dag! Kram

Kommentar av Linda
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: