2 A new life


I love life

Jag säger som James Brown, I Feel Good! Det har vänt och det med råge, jag känner mig lycklig, stark och har en positiv syn på framtiden. Jag har en skön känsla i kroppen, ett underbart välbefinnande, jag är kär igen i Livet.
Ni som hänger med i svängarna vet att jag skrev om en mr H, honom har jag helt tagit bort ur minnet och mår mycket bra av det beslutet. Jag har många positiva målbilder som jag tänker på, jag känner mig trygg. Mycket av min styrka och mitt lugn kommer från The law of attraction, som  jag vet fungerar. Jag har flera bevis på att det fungerar för mig och det har hjälpt mig mycket nu. Jag har nog alltid använt mig av the attraction hela mitt liv utan att jag vetat om det. Vill någon av er veta mer om attraction får ni gärna maila.

Jag har ändrat om lite i mitt sovrum, bla satte jag upp min ängel jag målade, jag bytte gardiner och så tog jag faktiskt bort ett kort  jag hade vid mitt huvud på sänggaveln. Det var en bild på mig coh Joakim, vi ligger tillsammans i hans sjukhussäng i Lund några dagar innan op och vi ser helt slut ut. Sen jag tog bort den bilden har jag inte drömt några mardrömmar utan nu får jag många fler budskap via drömmarna om min framtid. Jag känner ett lugn och en tryggget i mitt sovrum nu. Pratade med farmor igår, vi har inte pratat på några dagar och hon undrade hur det var med oss. Jag sa att det är bra, jag mår bra, ja det hörs på rösten sa hon då. 🙂
Nog om detta.

Caroline5
Fotograf Emilia Olofsson.

Idag var det riktigt kallt ute, -16grader brrrrr. Darling syster åkte hem idag, blir tomt utan henne men det finns ju både skype och telefon.


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Så underbart att höra att du mår bättre och har en annan syn på livet. Det måste vara oerhört skönt för dej att det blir lite stabilt. Det har ju varit ett tungt år, du har varit långt nere och nu finns det bara en väg och det är upp! : )Varm hälsning Katharina

Kommentar av Kacka

Jag blir glad av att läsa om att du mår bra! Du är värd det! Det värsta har ju redan hänt och som ovanstående skrev; ”..nu finns det bara en väg och det är upp!”
Förstår också att du gjorde rätt i att plocka ner bilden. Dina bästa bilder har du inom dig, inne i ditt hjärta. Dom kan du plocka fram precis när du behöver men glöm inte att lägga på locket emellanåt så du orkar och får kraft att gå vidare.
Hur är det; ska du börja jobba snart eller blir du hemma ett tag till? Hur känner du inför det? Har barnen börjat skolan/dagis/fritids än?

Kramar även från mig!

Kommentar av Titti

Hej Titti.
Jag försöker ta med mig allt jag lärt mig under denna resan, all erfarenhet jag fått. Barnen har varit jullediga men börjar hos dagmamman på onsdag igen, de har helatiden efter Joakim varit hos dagmamman då de behöver en så normal vardag som det går. Som det känns nu vill jag nog komma tillbaka till jobbet efter min sjukskrivning. Vi ska ha möte här i januari så får vi se hur vi lägger upp allt. Jag vill ta det försiktigt i början.
Kram

Kommentar av 2anewlife

Vad bra att du finner ro och får sova skönt om nätterna. Det är mycket värt om man ska fungera om dagarna.

Gillar kortet på dig och barnen, ni ser så härliga ut där, alla tre 🙂

Kram Mia

Kommentar av Mia

Ohh va jag blir glad av att läsa dina rader. Men du har nog gjort alldeles rätt att ändrat om lite i sovrummet. Ibalnd kan såna små saker få en att må bättre i sinne och kropp.
Och berätta mer om vad det innebär det där med ”the attraction ”……
Ha det gott !

Kommentar av Kickan

hej på dig!

Kom in på din sida via Kryddburkens sida… Det var ett så starkt kort där på dina barn vid sin pappas grav på fars dag. Det fotot bara kändes rakt in i magen på mig. Man är så dålig på att uppskatta det man faktiskt HAR här i livet. Men när man läser om dina erfarenheter, så slås man av att man kanske bör tänka efter… Är själv gift sedan massa år och med två barn i tonåren, men dagarna bara försvinner utan att man emellanåt är ens trevlig mot partnern… Bedrövligt!

Jag vill iallafall önska dig ett härligt 2009 och hoppas att det innehåller bara roliga och spännande saker för dig. Krama dina barn lite extra och ta hand om dig!

Stoooor kram från mig, Sofie

Kommentar av Sofie
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: