2 A new life


Sluta nu…
19/12/2008, 14:43
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, Sorg, tankar

Idag är magen så där dum igen, jag springer bara mellan soffan och toaletten. Jag som äter två mackor per dygn borde ju inte ha så mycket i tarmarna kan jag tycka men se där hade jag fel. Har iaf lyckats duscha precis och ska nu göra mig lite snygg, så gott det går.
Om en timme kommer syster Madde hit, ska bli så kul.

Inatt hade jag en konstig och sorglig dröm. Det var jag, Gustav, Madde, farmor och farfar som hade åkt utomlands. Gustav kkunde simma och åkte vattenrushekana helatiden. Jag och Madde hade träffat några trevliga killar. Jag blev nog tillsammans med den ena killen och jag var verkligen kär, jag mådde bra och hade inte alls dåligt samvete. Men när jag mådde som bäst och var som lyckligast så dog han, pojkvännen. Vi blev beskjutna och han blev träffad.  Jag blev så ledsen och förtvivlad. På något sätt kunde jag prata med honom fast han var död och jag bad honom hälsa till Joakim i himlen. När jag sa dessa orden till pojkvännen så brast det, jag bara grät. Tror att hans familj begravde honom på samma ställe som Joakim ligger på.
Sen vaknade jag.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Det går ju inte att föreställa sig vad du går igenom. Men jag har läst lite här i din blogg och jag tänkte att jag ändå måste säga att mitt i all sorg så lyser en fantastisk styrka genom tydligt. O det är verkligen beundransvärt! Kram/E

Kommentar av Emelie
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: