2 A new life


Fantasi
17/12/2008, 8:49
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, Jul, tankar

Imorse var både jag och barnen supertrötta, ingen vaknade av klockan som började ringa vid 07 och som jag stängde av vid 08 🙂

Kan det inte sluta regna nu? Man får ju verkligen ingen julkänsla när det är varm, regnar och är gegga istället för snö på marken. Igår såg jag tom att några lökar har börjat komma upp!

Min lilla snutta Natalie här en livlig fantasi och hon är så underbar när hon berättar sina historier för mig. Jag önskar jag hade en videokamera med mig helatiden så jag kunde filma allt hon säger.
Igår när hon satt på pottan och vi skulle borsta hennes tänder så började fantasin komma igång. Så när hon sitter där på pottan säger hon följande. ”Mamma pojkarna skrattar åt mig, men då blir jag ledsen, det får de inte göra säger min pappa.”
”Men vem är det som skrattar åt dig Natalie?”
”Det är mina pojkar!”
”Dina pojkar?”
”Ja mina pojkar som jag hade när jag var en mus!”


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vilken fruktansvärt tragedi du drabbats av! Finns inte ord, att uttrycka vad jag känner….. Läste i tidigare inlägg, hur du bestämt dig för att klara det här, att du ska finna meningen med livet igen, att det du bestämmer dig för också kommer att bli verkligehet! Det tror jag också, man kan genom tankar, positiva sna, påverka mer än man tror. Sorgen kommer du alltid attbära med dig, men den behöver inte ta över ditt liv. Du är här och nu, meningen är att du också ska LEVA!!! Kramizar M

Kommentar av Malin

Snart ses vi! hihi

Kommentar av Madeleine
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: