2 A new life


I had a dream
13/12/2008, 16:44
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj

Vi har haft en riktigt lugn dag jag och barnen. Vi har nu varit och tänd massa ljus hos pappa och Gustav gick precis till en kompis.

Jag hade en märklig dröm inatt (ovanligt va?!), jag var hemma hos min pappa och hans sambo. Jag och sambon planerade en resa med typ Silja Line eller Viking Line, pappa sprang runt och städade. Hans sambo var super smal och lika gammal som mig i drömmen. Nu lever juinte min pappa länge, han gick bort -99 i något som man trodde var en hjärntumör men det visade sig att det var en varböld.
Jag drömmde även att jag skällde på min syster A som inte sköter skolan, vi pratade om studenten och jag var så arg på henne för att hon sumpade sin framtid.

Nu ska Natalie och jag ta lite choklad och lite julmust. Hoppas ni alla får en underbar kväll.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

hej.
när jag läste lite på din blogg så känner jag direkt igen mig. min mamma blev änka när hon var 30. min pappa dog på midsommarafton för ca 18 år sedan. det tar tid att acceptera vad som har hänt. vad jag kommer ihåg va mamma alldeles paralyserad första året. de hade nämligen gift sig ett halvår innan trafikolyckan. man saknar alltid personen, men det kommer gå lättare med tiden.

Kommentar av Angelika
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: