2 A new life


Tänk om jag kunde lägga mig ner.
10/12/2008, 19:35
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj | Etiketter: , , , , ,

Har fortfarande riktigt ont i nacken, jobbigsat är att inte kunna ligga ner. Jag har två stor halsdukar runt halsen, en fleectröja och farmor smorde mig med iprensalva. Jag hoppas det känns bättre imorgon för jag har tid hos kuratorn kl 11 oxh jag behöver verkligen träffa henne. Jag blev jätte förvånad förut på em för då ringde min husläkare till mig. Kan inte gå in på detaljer ang varför hon ringde men efter samtalet känns det både bra och lite oroligt.

Tack för alla tips ang nackspärren! Ssandra undrade vilken leksak Gustav valde, det blev först en pruttkudde för 8kr och en liten turtles. Han har ganska ont i armen men ingen feber, har för mig han alltid fått det vid de andra vacinationerna så jag håller tummarna.
Annars var bvc sköterskan nöjd med Gustav, han pratade och berättade för fullt. När vi var klara och Gustav gått ut till framor sa hon, oj vad mycket och fort han pratar 🙂 Jag undrar vem han kan ha fått det av?! ha ha
Lång som vanligt var han 124,5cm lång och 21,8kg. Hon sa att kollar man på deras tabeller så är han ca 10cm längre än vad man räknar med när de är 5½år, men det har han alltid vart.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hoppas nacken blir bättre tills imorgon!

Min son som blir 5 år i april, han är minst på dagis… Har 98/104 i kläder och ser jätteliten ut brevid sina kamrater!

Kram Mia

Kommentar av Mia

Vilken modig Prins du har! Hoppas din onda nacke ger med sej. /Kram

Kommentar av Kajsa

Hej! Stackars dej, nackspärr är inte kul. Det finns ett kanonbra medel som heter Radital. Det är eg ett liniment för hästar men det finns i en svag variant som jag brukar använda. Det är jättebra! Många kiropraktorer och sjukgymnasteranvänder det i sina behandlingar. Jag har provar och det funkar kanon. Lycka till!

Kommentar av Kacka
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: