2 A new life


Stolt mamma
10/12/2008, 15:17
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj

Så är vi hemma igen. Farmor kom och hjälpte mig med att hämta barnen och köra mig och Gustav till BVC. Gustav var superduktig, han pratade, svarade på frågor och tog sprutan utan skrik eller gråt. Farmor satt i väntrummet medans vi var inne. Efteråt åkte vi till leksaksaffären och Gustav fick välja en leksak.

Jag har fortfarande lika ont i nacken, spänner mig i hela roppen och går som om jag vore gravid :).  Det har börjat snöa riktigt ordentligt här hemma, hoppas det får ligga kvar några dagar.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

HURRA för GUSTAV!!!

Gratta honom från mig, han är världens tuffaste och duktigaste kille som fixar en spruta vips så där! =D

(Och du ser! Det gäller förbereda barnen på saker som ska hända, ((när man vet och när man kan så klart!)) som denna händelse. Ok, dom kan bli rädda men dom växer så oerhört när dom väl tagit sig igenom ”hindret”.)

// Titti

Kommentar av Titti

Åh vilken duktig son du har 🙂 Vad valde han för leksak? Åh va mysigt med massa snö 🙂

Kommentar av Sandra

Kroppen säger ifrån, tänker på din nacke nu.
Jag hade ofta nackspärr förut, men då fick jag tips på en övning jag skulle göra av en sjukgymnast. Man ska liksom sitta rak och sedan skjuta huvudet bakåt så att man får en massa dubbelhakor, svårt att förklara 🙂
Det hjälpte bra för mig.

Jag har haft mycket problem med värk i min kropp sedan Anders dog i somras, mest mellan skulderbladen, det är typisk spänningsvärk.
Man går omkring och försöker orka hålla upp kroppen både fysiskt och mentalt.
Hoppas det ger sig,
och kram.

Kommentar av Ylva

Jag hade också nackspärr för någon vecka sen och det var helt olidligt. Jag hade ont vad jag än gjorde och till slut blev jag så tokig på det hela att jag ringde sjukvårdsrådgivningen och dom tipsade mej att köpa Voltaren (tabletter) och det var helt gudomligt! Vilken befrielse! Efter några dagar med Voltaren så var jag som ny igen!

Kommentar av Sara
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: