2 A new life


Tomorrow
09/12/2008, 19:37
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, sjukhus, Sorg | Etiketter: , , , ,

Imorgon är den stora dagen för Gustav, han ska till bvc för 5½års kontroll och spruta. Vi började prata om detta för några dagar sedan och först blev han jätte ledsen och fick panik. Men så har vi lugnt pratat om det, hur många dagar det är kvar, hur det går till, vilken tid osv. Han har även berättat för de andra dagbarnen och då berättade de att de oxå tagit den men att det inte gjorde ont.
Gustav och jag ska efter sprutan åka och ta en fika och sedan ska han få välja en leksak i affären. Nu har han inte alls panik utan är med på planen imorgon. Bara att hålla tummarna.

Jag ska till tandplågarn IGEN, imorgon bitti. Hoppas jag verkligen att det är sista gången på länge. Är verkligen inte i balans just nu. Jag sover så dåligt och det hjälper inte med insomningstabletterna, jag sover oroligt, drömmer, bilder spelas upp och jag är ofta tillbaka till när vi fick veta att operationen inte gick bra. Alla känslor, paniken, allt kommer tillbaka till mig och det är hemskt, jag ligger i min säng och upplever allt igen.
Försöker sova och vila om dagarna men det går inte, jag hoppar till av minsta ljud. Det är precis som när Joakim levde (känns hemskt att skriva levde) så är jag på helspänn, berädd på att telefonen ska ringa, hjärtat i halsgropen helatiden.
Vet inte varför det är så här just nu, men det går ju upp och ner hela tiden. Ska lägga mig i soffan och försöka slappna av lite, skulle gärna ta ett bad men pga av tatueringen får jag ju inte bada på några veckor.


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag vet precis hur du menar…

Vilken fin tatuering, jag törs inte göra någon =(

När min Ola låg medvetslös på IVA gjorde jag en deal med Gud, att om Ola bara vaknade skulle jag gå till tandis (har inte varit där på 26 år) som du vet behövde jag inte gå dit heller =( Lycka till imorgon! Stor kram Kockis

Kommentar av Kockis

Brukar också köra med ett besök i leksaksaffären efter tandläkarbesök. Ibland efter vanligt läkarbesök också…

Jobbigt med din ångest…skickar en kram!

Kommentar av Chrissan

Klart Gustav fixar det här med sprutan imorgon! Han har ju sin tuffa mamma med sig och du gjorde precis så rätt som bara du kan när du förberedde honom inför det hela. Ok, han kanske fick panik först när du berättade men sanningen är alltid bäst – han skulle ju ta sprutan och…thats it! Nu har han hunnit vänja sig vid tanken, prata med sina vänner och vips! – allt ser ljust ut igen. Härligt!

Orkar och vill du, så berätta gärna HUR ni fick det hemska beskedet om J:s sista operation? Om ni var på sjukhuset? Gick det dåligt under operationen eller blev han dålig efteråt? Berätta men bara om DU själv vill.

Det är inte klokt vad livet kan ha i beredskap åt oss alla! Vi vet ju faktiskt ingenting någon av oss! Kanske lika bra det…

Kram, hoppas du för en god natts sömn. Du behöver det…
// Titti

Kommentar av Titti

Lycka till med sprutan imorgon.
Ni är i mina tankar.
Kram från Danijela

Kommentar av Danijela

Jag har nominerat dig till bästa bloggmamma! Inte utan anledning! Du är så bra med dina barn i all sorg. Barn vill ju ha raka svar och då brukar det bli bra.
Ja dessa nätter som är så ”röriga” för dig är det inte många som förstår som inte varit med om dom.

Kommentar av Ingrid S

Jag är så oerhört imponerad av dig Carro, du gör verkligen helt rätt när du förbereder Gustav inför det som komma skall. Hoppas det går bra idag.

Fin tatuering!!! Har funderat länge på att tatuera mig men jag kan inte bestämma mig riktigt för vad det blir för motiv i så fall

Kommentar av Yasmine
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: