2 A new life


Titta tomten!
07/12/2008, 18:14
Filed under: Barnen, Jul

Vid kl 13 kom Plingela och I, vi åkte och köpte lite korv att grilla, dricka mm. Sedan väntade vi på de andra föräldrarna som skulel visa vägen. Tror vi var upp mot 7 bilar som samåkte ut till skogen. Väl framme var det många bilar och familjer på plats mitt ute i ingenstans. Det är inte vem som hellst som får komma dit utan det är de som bor i byn och om man blivit inbjuden.
När vi kommer fram är det en liten konstgjort sjö där de tänt en brasa, ett timmer hus och en eldstad att grilla på. De hade tänd facklor hela vägen till den låda där barnen skulle lägga sina önskelistor. Barnen gick som ett fackeltåg till lådan och efter det så grillade vi. Barnen hittade kompisar att leka med och det var riktigt trevligt. Rätt som det var ropade någon, ”Titta i skogen, tomten kommer”. Alla barn och föräldrar ställde sig och tittade ut i skogen, och visst såg vi honom komma genom skogen på andra sidan sjön. Han kom med sin lyckta och sin säck. Så gick han fram till brevlådan och hämtade alla brev som barnen lagt där i. Gustav och Natalie tittade med stora ögon och vinkade till tomten.
Gustav har inte trott så där benhårt på tomten utan tyckt att det är ju farfar bara. Men jag kan lova att efter ikväll så tror han defenitivt på tomten.

Jag tog flera kort men det blev mörkt snabbt så det blev inga toppen bilder men jag ska försöka lägag ut några ikväll eller imorgon.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Underbart! Låter verkligen sådär sagolikt som man tyckte att vintern, snö och tomte var när man var liten! Inte ofta jag tycker det är ok att ”lura” barn, men Tomten tillhör absolut ett _tillåtet_ lur. Å vem vet… han finns kanske visst? 🙂

Kommentar av -anki
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: