2 A new life


Dåligt samvete
07/12/2008, 11:59
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, Jul, Sorg, tankar | Etiketter: ,

Så många tankar och känslor igår när jag skulle lägga mig. Jag tänkte på framtiden, hur kommer mitt liv bli? SOm det är nu kan jag inte se mig själv leva ihop med någon annan, det är fortfarande jag och Joakim. Jag lever för barnen nu, så kommer det nog vara ett bra tag framöver.
Igår för första gången hade jag så dåligt samvete. Jag hade dåligt samvete för att jag klädde upp mig, kände mig snygg, att jag hade trevligt, åt god mat… Jag vet att Joakim inte hade blivit arg för att jag hade trevligt igår eller tog på mig fina kläder, så jag vet inte varför jag känner så här. Men jag sov så dåligt inatt, kändes som jag svek honom.

Nu kommer snart Plingela och dottern I och hämtar oss, vi ska ju iväg ut till skogen för att grilla korv, skriva önskelista till tomten mm. Kommer bli riktigt mysigt tror jag.

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ha en bra dag 🙂

Kommentar av miss

Tror nog att det hör till att man får dåligt samvete, jag fick det själv periodvis, men ju längre tid som passerat, ju mer sällan fick/får jag det. Det är nu ganska exakt 12 månader sedan min fru förlorade mot sin cancer, 36 år gammal.

Vår dotter ( nu drygt 3,5 år ) frågar fortfarande väldigt praktiska frågor, senast idag när vi var vid graven ” Hur åkte mamma upp till himlen ? med bil eller buss ? vem körde ? ”

Jonasn

Kommentar av Jonasn

Att skriva i din blogg kan väl vara ett bra ”plåster”? Jag skriver mest för att få reda upp mina tankar, ta reda på svaren som redan finns i huvdet men som är svåra att få fram samt at bara få dela mitt obetydliga liv med någon… Jag önskar dig ett stort lycka till och tänker på dig. Välkommen in till en djup, ibland otroigt ytlig, sida… Jag kommer att kolla din! http://emel68.wordpress.com/

Kommentar av emel68

Dåligt samvete… lider vi alla av, alldeles för ofta! Varför? Vi är ju i 99,9 % av fallen mer än värde det vi fått dåligt samveta av…

Kommentar av emel68
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: