2 A new life


Svårt att somna.
03/12/2008, 21:20
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, Sorg, tankar

Ikväll var det visst väldigt svårt för båda barnen att komma till ro, hör fortfarande att någon är uppe och tassar. Gustav har kommit ner många gånger ikväll, han har skrivit i sitt agentblock som han fick imorse och vill att jag ska läsa vad det står. Agmnxet, Ganmxt, Ccctam mm mm har han skrivit 🙂 Jag fick en liten teckning med stjärnor och hjärtan på som han hade ritat nu när han skulle sova. Han smög ner till mig och gav den till mig, sen satte han sig bredvid mig i soffan och sa att han inte kunde sova. Han sa han var rädd och undrade när jag skulle lägga mig, han ville inte ha dörren öppen för han var ändå rädd.
Jag undrar om det är för att vi kollade på de inspelade filmerna på Joakim och oss. Gustav pratar och frågar inte så mycket om pappa mendans Natalie pratar om pappa flera gånger varje dag.
Var det för tidigt att visa filmerna? Ja det är verkligen inte lätt att veta om man gör rätt alla gånger, men jag gör det bästa jag kan.


8 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ja, det kan inte vara lätt att veta om man gör rätt eller fel. Lita till sin magkänsla! Jag tror att saker o ting kan vara rätt även om det blir extra jobbigt och känns som ett litet bakslag först.
Hoppas du får sova gott inatt!
Kram på dig!!

Kommentar av Ann-Louise

Jag är grymt imponerad av dig. Och tänker på dig.
Skickar en kram.

Kommentar av Cissy

Ja och du gör det verkligen bra tycker jag, rätt eller fel ja man gör ju det som känns rätt för stunden, resten kan man ju aldrig veta.

Kram!

Kommentar av Cissi

Det finns aldrig något som heter ”för tidigt”, du är deras mamma & du har gjort allt du kan. Du låter det vara en del av era liv istället för något tabubelagt & det är det enda sättet. Är otroligt imponerad av dig, du är så enormt omtänksam.

Kommentar av Sandra

God morgon!
Så länge det är rätt i ditt hjärta så kommer det att bli bra… Tro på dig själv det är det ända sättet och vet du det du gör och skriver om vissar bara vilken stark tjej du är innerst inne…
Använd den styrkan till dina barn…

Kram på er /ZZ Cecilia

Kommentar av zitazoo

Nej du vännen, inte för tidigt. Titta om och om igen, prata och se till att göra det som känns bäst för just er. Frågor och undringar om pappa kommer alltid finnas där hur ni än lever ert liv.

Kämpa på gumman, jag vet hur ni har det och kan ju faktiskt med facit i hand säga att det kommer kännas bättre. Kankse inte BRA, men helt klart bättre!

Sköt om er Kram Kockis

Kommentar av Kockis

Nej, inte är det för tidigt. Även om Joakim är en ängel är ju han en del av dem, och du gör något fint som låter dem få se den delen hela tiden…

Kanske det är så att flickor har lättare att sätta ord på känslan än vad pojkar har, och förmodligen tänker Gustav lika mycket som Natalie men håller det inom sig.

Vilken tur att just du är deras mamma =)

Kram

Kommentar av Mia

Du gör helt rätt.. Joakim kommer alltid vara deras pappa och alltid vara med dig och barnen.. Prata/titta massor om/på honom så dom får lära känna honom oxå.
Det känns som det funkar för oss iaf.. mina barn pratar ofta om sin pappa.

Jag har oxå 2 barn och en är mer öppen och pratar mer än va den andra gör, fast här är det tvärtom… Sonen pratar och frågar och dottern är mest tyst och funderar.. kanske beror det på att han bara va 3 när det hände, det är bara att acceptera att vi alla är olika.

Va rädd om dig och kämpa på…

/Annika

Ps… finns inget facit på va som är rätt eller fel… gör det som du mår bäst av.

Kommentar av Annika
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: